VIDEO EXCLUSIV Autogol incredibil în Turcia - Portugalia: "Cel mai caraghios din istorie! / Bate tontogolul lui Bănel"

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Iunie 2024, 19:42
Data actualizarii: Sambata 22 Iunie 2024, 19:41

Samet Akaydin, fundașul Turciei, a fost autorul unui autogol cum rar se vede în partida cu Portugalia, de la EURO 2024.

Portugalia a început excelent partida de la Dortmund și a deschis scorul în minutul 21, prin Bernardo Silva. Șapte minute mai târziu, lusitanii au majorat avansul datorită unei erori incredibile din defensiva turcilor.

Samet Akaydin, autogol cum rar se vede în Turcia - Portugalia

La o fază în care turcii recupaseră mingea în propria jumătate, fundașul Samet Akaydin, legitimat la Panathinaikos, a trimis o pasă în spate, către portarul Altay Bayindir, venit la primire. Mingea nu a ajuns însă la goalkeeper, ci direct în propria poartă.

Portarul Bayindir și fundașul Zeki Celik au alergat pentru a încerca să respingă mingea, însă balonul a depășit cu întreaga circumferință linia porții, iar centralul german Felix Zwayer a fost notificat imediat de ceasul pe care îl poartă la mână.

"Ăsta este cel mai caraghios autogol poate din istoria turneelor finale", a spus comentatorul PRO TV, Bogdan Nevel, completat de Mihai Mironică: "Nu că e cel mai tare autogol de la acest EURO, dar mie mi se pare că reușește să bată și tontogolul lui Bănel Nicoliță de pe Bernabeu".

  • 6 autogoluri au fost până acum la EURO 2024
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!