VIDEO EXCLUSIV "Aproape de un dezastru!" Gafă colosală a Angliei la meciul cu Slovacia

Anglia EURO 2024 John Stones Slovacia EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Iunie 2024, 20:34
Data actualizarii: Duminica 30 Iunie 2024, 20:35

Jucătorii naționalei Angliei au comis o gafă uriașă în repriza secundă a meciului cu Slovacia, din optimile de finală ale EURO 2024.

În minutul 55 al partidei de la Gelsenkirchen, la scorul de 1-0 pentru Slovacia, Anglia a fost foarte aproape de încasarea unui nou gol. Englezii au beneficiat de o lovitură liberă de la mijlocul terenului, iar trupa lui Gareth Southgate s-a grăbit să execute.

Gafă colosală a jucătorilor Angliei la meciul cu Slovacia

Mingea a fost trimisă către John Stones, însă fundașul de la Manchester City nu a fost atent, iar mingea a trecut pe lângă el și a ajuns la David Strelec. Atacantul Slovaciei a șutat din prima, de la mijlocul terenului, balonul a trecut peste portarul Jordan Pickford, care era mult ieșit dintre buturi, însă a trecut puțin pe lângă poartă.

"Dumnezeule! Am fost aproape de un dezastru. Strelec ar fi trebuit să prindă cadrul porții acolo", a spus Matthew Upson, fostul atacant al naționalei Angliei, potrivit BBC.

"John Stones se uita în altă parte! Ce ocazie pentru Slovacia", a spus și Lee Dixon, fostul fundaș al naționalei Angliei.

VIDEO Ocazia lui David Strelec din meciul Anglia - Slovacia

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!