Anunțul belgienilor înaintea duelului cu România: ”Jucăm cu cuțitul la gât!” + Ultima decizie luată de ”Diavolii Roșii”

Belgia EURO 2024 Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Iunie 2024, 16:56
Data actualizarii: Miercuri 19 Iunie 2024, 16:56

Belgia este următoarea adversară a României de la EURO 2024. Tricolorii vor juca împotriva ”Diavolilor Roșii” sâmbătă, de la 22:00, în direct pe PRO TV și VOYO.

Frank Vercauteren a vorbit despre eșecul surprinzător suferit de Belgia în fața Slovaciei, scor 0-1, unul dintre cele mai surprinzătoare rezultate din prima etapă a grupelor de la EURO 2024.

Frank Vercauteren ”Trebuie să jucăm cu cuțitul la gât!”

Directorul sportiv al naționalei Belgiei, următoarea adversară a României de la turneul final, a subliniat faptul că belgienii vor evolua ”cu cuțitul la gât”, lucru care ar fi trebuit să se întâmple indiferent dacă ”Diavolii Roșii” ar fi câștigat primul meci. Vercauteren este convins că presiunea o poate ajuta pe Belgia să își atingă obiectivul de a se califica în optimile turneului final.

Analiza mea? Mai important decât orice este că am pierdut. Bineînțeles că rezultatul este cel mai important. Apoi, au fost puncte bune și puncte mai puțin bune, din care putem învăța la meciul de sâmbătă.

Din punctul meu de vedere, trebuie să jucăm fiecare meci cu cuțitul la gât, chiar și dacă am fi câștigat primul meci. Tot am fi avut nevoie să câștigăm împotriva României și a Ucrainei pentru a termina pe prima poziție. Este presiune întotdeauna, este necesară la acest nivel. Trebuie să știi cum poți profita de ea. Nu ar trebui să fie un element care să provoace un dezechilibru. Acest rezultat nu ar trebui să conteze prea mult.

Întotdeauna este un moment de dezamăgire după un meci, dar, o oră mai târziu, trebuie să fii deja cu gândul la următorul joc”, a spus Frank Vercauteren, conform dhnet.be.

Directorul tehnic al Belgiei a vorbit și despre decizia lui Domenico Tedesco de a le oferi jucătorilor o zi liberă la două zile după eșecul suferit contra Slovaciei.

Încercăm să ne relaxăm, să lăsăm puțin timp și pentru altceva după meciuri. Ziua de după meci este de multe ori rezervată recuperării. Este normal ca acest lucru să se întâmple la un astfel de turneu. Sperăm că ziua liberă le va face bine”, a adăugat Vercauteren.

EURO 2024 va fi transmis în exclusivitate în România de PRO TV, PRO ARENA și VOYO, începând cu 14 iunie. Cele mai importante momente ale competiției vor fi disponibile și pe site-ul SPORT.RO, ceea ce va oferi fanilor posibilitatea de a urmări toate fazele importante ale turneului.

Programul complet al grupei României la EURO 2024

  • România vs. Ucraina 3-0

  • Belgia vs. Slovacia 0-1

  • 22 iunie, ora 16:00: Slovacia vs. Ucraina, Dusseldorf

  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia vs. România, Koln

  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia vs. România, Frankfurt

  • 26 iunie, ora 19:00: Belgia vs. Ucraina, Stuttgart
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!