Anglia și Olanda s-au calificat în semifinalele EURO 2024! Marți și miercuri, la PRO TV și pe VOYO, aflăm finalistele turneului   

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Iulie 2024, 12:00
Data actualizarii: Duminica 07 Iulie 2024, 12:06

Au ajuns atât de departe și totuși și-au dorit mai mult! Au visat la un scor pozitiv care să le dea șansa să joace pentru calificarea în ultima etapă a competiției!

Au dat totul în sferturi și au demonstrat că au puterea de a face spectacol! Aseară, în direct la PRO TV și pe VOYO, cei de acasă au avut parte de ultimele meciuri care au stabilit cine merge în semifinalele EURO 2024 și acum tabloul penultimei etape din turneul final este complet! 

Urmează semifinalele la EURO 2024

Seara de fotbal a început cu jocul dintre Anglia și Elveția, iar cele două echipe au fost extrem de echilibrate! Cu o posesie aproape egală, scorul a rămas egal până în minutul 75, când Embolo a marcat pentru elvețieni! Saka a readus egalitatea câteva minute mai târziu, iar acest 1 la 1 a rămas neschimbat până la final.

Nici cele două reprize de prelungiri nu au făcut nicio diferență, așa că partida a ajuns la penalty-uri. Ratarea lui Akanji și faptul că englezii au profitat de toate cele cinci ocazii pentru a marca prin Palmer, Bellingham, Saka, Toney și Alexander – Arnold au decis rezultatul: Anglia merge în semifinale.  

De la ora 22:00, pe teren au intrat Olanda, fosta adversară a României din optimi și Turcia, una dintre surprizele campionatului. Akaydin a deschis scorul în minutul 35 și le-a dat voie turcilor să viseze frumos! Însă, în doar șase minute, în repriza secundă s-a schimbat totul. De Vrij a egalat în minutul 70 și Muldur i-a dus pe olandezi în avantaj, în minutul 76, prin autogol. 2 la 1 a fost scorul final și Olanda va întâlni Anglia în penultima etapă a competiției finale.  

Confruntarea dintre Anglia și Elveția a fost lider absolut de audiență, la PRO TV, în intervalul orar 19:00 – 21:40. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.2 puncte de rating și 36.3% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 2.4 puncte de audiență și 11.9% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.5 milioane de români s-au bucurat de spectacol, iar în minutul de aur, la ora 21:39, peste 2.2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.  

Cel de-al doilea meci al zilei, cel dintre Olanda și Turcia a fost lider absolut de audiență, la PRO TV, în intervalul orar 22:00 – 23:54. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 12.4 puncte de rating și 50.4% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 1.7 puncte de audiență și 6.9% share. De-a lungul difuzării, peste 1.9 milioane de români s-au bucurat de fotbal, iar în minutul de aur, la ora 22:42, aproape 2.2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe confruntarea serii.  

De la miezul nopții, cei de acasă au avut parte de comentariile zilei și de primele informații despre tot ce s-a întâmplat în această etapă, la Studioul UEFA EURO 2024! Costin Ștucan, Cătălin Oprișan, Răzvan Raț și Ciprian Marica au fost alături de telespectatori, iar aceștia nu au ratat niciun minut din emisiune.  

Studioul EURO a fost lider absolut de audiență în intervalul 24:02 – 25:01. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 4.9 puncte de rating și 33.6% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 1.8 puncte de audiență și 12.5% share. 

Marți și miercuri se decid echipele finalistele EURO 2024 

Odată cu finalul etapei sferturilor, EURO 2024 a ajuns în ultima săptămână a competiției! În direct, la PRO TV și pe VOYO, marți și miercuri se dau bătăliile decisive, începând cu ora 22:00. În prima zi a semifinalelor, Spania întâlnește Franța, în timp ce miercuri, Olanda dă lupta cu Anglia! Doar două Naționale vor reuși să scrie istorie și să se califice în marea finală, de duminică.  

Nu ratați EURO 2024, la PRO TV și pe VOYO!  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!