"A fost locomotiva". Daniel Pancu a identificat surpriza din echipa României, înaintea duelului cu Belgia

Daniel Pancu EURO 2024 Romania EURO 2024 Daniel Pancu
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Iunie 2024, 09:22
Data actualizarii: Joi 20 Iunie 2024, 09:24

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

După prima etapă a grupelor de la turneul final din Germania, România s-a aflat printre surprizele plăcute ale competiției, în urma victoriei cu Ucraina, scor 3-0. 

Tricolorii au făcut un meci tactic perfect şi s-a impus prin golurile marcate de Nicolae Stanciu (29), Răzvan Marin (53) şi Denis Drăguş (57) și se pregătesc de duelul cu Belgia, de sâmbătă (22 iunie), de la ora 22:00, în direct pe PRO TV și VOYO.

Ce a spus  Daniel Pancu despre meciul cu Belgia

Selecționerul naționalei U21 este de părere că Edi Iordănescu nu va face schimbări importante în echipa de start și a vorbit la superlativ despre Denis Drăguș. 

"Indiferent cum decurge acest turneu în continuare, experienţa asta te face mai bun. Sper să dureze cât mai mult aventura din vara asta. Mi-e greu să cred să cred că se vor produce schimbări, cu toate că Edi a fost mereu surprinzător şi a schimbat de la meci la meci. Bine, se juca din 3 în 3 zile. Nu cred că se poate întâmpla acum în acest turneu final. O victorie cu Belgia ar depăşi toate aşteptările. Toţi sunt extraordinari, dar la ce transmite echipei şi agresivitatea lui din teren, m-a impresionat Drăguş. La primul joc el a fost locomotiva. Cu Şumudică atât Drăguş cât şi Niţă au renăscut.

Poate îmi iese acesta pe care l-am dat la meciul cu Ucraina: 1-1. Eu am dat România pe locul doi şi după aceea jucăm cu Franţa care ne trimite acasă", a declarat Daniel Pancu, potrivit as.ro


REZUMAT VIDEO România - Ucraina 3-0 (17 iunie 2024) pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!