Ce au cerut fanii lui Rangers, după ce l-au văzut pe Ianis Hagi în meciul România - Ucraina 3-0

Ianis Hagi EURO 2024 rangers Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Iunie 2024, 20:32
Data actualizarii: Miercuri 19 Iunie 2024, 20:33

Ianis Hagi nu a fost titular în primul meci al României de la EURO 2024, victoria senzațională obținută de tricolori în fața Ucrainei, scor 3-0.

Fiul legendarului Gică Hagi a fost introdus pe teren abia în minutul 62, în locul lui Dennis Man.

Fanii lui Rangers nu îl mai vor pe Ianis Hagi

Conform statisticilor oferite de SofaScore, Ianis Hagi a atins balonul de opt ori, a câștigat un singur duel și a pierdut posesia balonului în cinci rânduri. La finalul meciului, Ianis Hagi a fost cel care a dat startul sărbătorii în fața suporterilor.

Situația internaționalului român la echipa de club este incertă. În ultimele luni, s-a speculat că Rangers nu vrea să îl mai păstreze pe Ianis Hagi, chiar dacă actualul contract al fotbalistului va expira abia în 2026.

După ce l-au văzut pe Ianis Hagi la EURO 2024, fanii lui Rangers au reacționat și le-au cerut celor din conducere să îl vândă pe internaționalul român în această perioadă de transferuri, chiar dacă, la un moment dat, Ianis Hagi era preferatul suporterilor scoțieni.

 • Cel mai slab jucător de pe teren de când a intrat. Este puturos. Și faptul că a condus sărbătoarea de la final arată că este slab. În Arabia, vă rog

 • Sincer, este unul dintre cele mai mari mituri din istoria noastră recentă. Nu joacă pe o poziție pe care o folosim, iar caracteristicile sale nu se mai potrivesc deloc stilului nostru. Cred cu tărie că va pleca și cel mai probabil nu va mai juca niciodată la o echipă de nivelul nostru

 • Deci l-au băgat pe Hagi, iar România nu a mai reușit să marcheze. Sună ca Hagi de care îmi amintesc”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor scoțieni, conform Football Insider 247.

Totuși, au fost și fani care s-au arătat încântați de faptul că Ianis Hagi ar putea continua la Rangers.

 • Felicitări, România! O victorie mare! Asigură-te că te întorci acasă pe Ibrox!

 • Hagi are nevoie de un sezon alături de Rangers pentru a reveni la forma din sezonul 2020/21. Un antrenor bun îl va face să scoată din nou flăcări. Beale l-a dat câțiva ani înapoi.”

 • Sunt puțin trist, credeam că va face cantonamentul alături de noi”.

VIDEO Rezumatul partidei România - Ucraina 3-0

EURO 2024 va fi transmis în exclusivitate în România de PRO TV, PRO ARENA și VOYO, începând cu 14 iunie. Cele mai importante momente ale competiției vor fi disponibile și pe site-ul SPORT.RO, ceea ce va oferi fanilor posibilitatea de a urmări toate fazele importante ale turneului.

Programul complet al grupei României la EURO 2024

 • România vs. Ucraina 3-0

 • Belgia vs. Slovacia 0-1

 • 22 iunie, ora 16:00: Slovacia vs. Ucraina, Dusseldorf

 • 22 iunie, ora 22:00: Belgia vs. România, Koln

 • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia vs. România, Frankfurt

 • 26 iunie, ora 19:00: Belgia vs. Ucraina, Stuttgart
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!