Victorie de VIS intr-un vulcan cu 70000 de ucrainieni: Ucraina 2-1 Suedia! Ibra a deschis scorul, Shevchenko a reusit dubla in 8 minute!

Ucraina Suedia Euro 2012
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Iunie 2012, 23:46
Data actualizarii: Luni 11 Iunie 2012, 23:56

Meci superb pe Stadionul Olimpic din Kiev. 70000 de suporteri au asigurat o atmosfera infernala si au fost rasplatiti cu o victorie care ii face sa se gandeasca la sferturi. Shevchenko a fost omul meciului.

UCRAINA: 12.Pyatov - 9.Gusev, 17.Mikhalik, 3.Khacheridi, 2.Selin - 11.Yarmolenko, 4.Tymoshchuk, 19.Konoplyanko - 10.Voronin, 18.Nazarenko, 7.Shevchenko
1.Koval, 23.Goryainov, 5.Kucher, 13.Shevchuk, 20.Rakitskiy, 21.Butko, 6.Garmash, 8.Aliyev, 14.Rotan, 15.Milevskiy, 16.Seleznyov, 22.Devic

SUEDIA: 1.Isaksson - 2.Lustig, 3.Mellberg, 4.Granqvist, 5.Olsson - 6.Elm, 9.Kallstrom - 7.Larsson, 10.Ibrahimovic, 20.Toivonen - 22.Rosenberg
12.Wiland, 23.Hansson, 13.Olsson, 15.Antonsson, 17.Safari, 8.Svensson, 16.Wernbloom, 18.Holmen, 19.Bajrami, 1.Wilhelmsson, 11.Elmander, 14.Hysen

Arbitri (Turcia): Cuneyt Cakir - Bahattin Duran, Tarik Ongun

FAZELE MECIULUI:

FINAL

So: Bravo Ucraina, respect si Suedia - a jucat bine, a avut multe ocazii, dar fotbalul se joaca pe goluri nu pe ocazii.

'90+2: «» Intra Devic, iese Konoplyanka

'89: Ocazie monumentala a suedezilor. Ibrahimovic trimite o pasa de geniu pentru Elmander, care, singur cu portarul, nu reuseste sa inscrie.

'85: «» Intra Rotan, iese Voronin

'82: ... Elm il faulteaza pe Voronin si vede cartonasul galben

'81: «» Stadionul erupe din nou pentru ca este un moment special - Shevchenko, eroul ucrainienilor din aceasta seara, este inlocuit de Milevskiy. 70000 de oameni aplauda in picioare.

'77: Ibrahimovic trimite o torpila de la marginea careului, Pyatov este mascat, vede mingea tarziu, dar are un reflex excelent

'71: «» Intra Elmander, iese Rosenberg

'68: «» Intra Wilhelmsson, iese Larsson

'62: «» Intra Svensson, iese Toivonen

Vitaly: Shevchenko face meciul! Frumoasa partida!

'62: GOOOOOL Ucraina! Shevchenko inscrie din nou cu capul, dupa centrarea din corner a lui Konoplyanka. Remarcabil modul in care s-a demarcat Shevchenko de langa Ibrahimovic la aceasta faza.

'60: "Ucraina, o tara unde camerele de la hotel costa mai mult decat camerele video" - hai c-a zis-o misto comentatorul meciului :)

'54: GOOOOOL Ucraina: Gusev centreaza de pe partea dreapta, Shevchenko inscrie cu capul din 6 metri. Cei 70000 de ucrainieni din tribune fac o atmosfera senzationala pe Stadionul Olimpic din Kiev.

'52: GOOOOL Suedia: Ibrahimovic primeste de la Kallstrom si il invinge pe Pyatov cu un sut din 7 metri.

PAUZA |  Ucraina 0 Suedia 0 | Un joc foarte bun la Kiev, chiar daca deocamdata tabela a ramas neschimbata. Un ritm al meciului total diferit fata de ce am vazut in cealalta partida a grupei. Ucraina a avut o posesie mai buna (61%), insa suedezii au fost mai aproape de gol. Ibrahimovici a trimis in bara in minutul 38. Excelenta si atmosfera din tribune.
Statistica UEFA - posesie: 61%-39%; suturi spre poarta: 7-4; suturi pe poarta: 3-1;

'40: Ritmul partidei este foarte alert. Jocul se muta la cealalta poarta - voleul lui Konoplyanko trece putin peste poarta lui Isaksson

'38: Cea mai mare ocazie a meciului - Larsson centreaza de pe dreapta, Ibra reia cu capul din 10 metri pe coltul lung, Pyatov este batut, insa mingea loveste bara.

'37: Ucrainienii se arunca in atac, iar actiunea este impinsa de la spate de vuietul din tribune. Shevchenko primeste de la Voronin si trage din unghi, insa sutul este blocat.

'35: Ibrahimovici primeste mingea la 25 de metri, trece de un adversar, de inca unul, intra in careu si suteaza in blocajul unui fundas.

Vlad: Daca Ucraina bate, merge in optimi, o va bate pe Anglia care se stie ca da rateuri la turnee finale

'33: Voronin trimite o torpila de la 20 de metri, mingea este respinsa cu greu de Isaksson.

'24: Iese si Shevchenco la rampa, cu un sut puternic din unghi; mingea nu prinde insa spatiul portii

'19: Suedezii ataca in valuri. Rosenberg primeste de la Ibrahimovic, dar este semnalizat in ofsaid.

'14: Ibrahimovic intra in careu si suteaza plasat de langa un adversar, Pyatov respinge. Este prima actiune periculoasa a lui Ibra.

'11: ... Kallstrom vede galbenul

'9: Larsson executa o lovitura libera de pe stanga, 35 de metri. Ibra urmareste, insa este blocat de un fundas. Suedezii cer penalty

'4: Konoplyanka are prima actiune; sutul sau din afara careului nu prinde spatiul portii

cypry: Eu zic ca Ucraina va juca si pentru suporteri la rezultat si nu prea o sa atace, in schimb Suedia prin Zlatan Ibrahimovic va incerca sa dea totul si cred ca va reusi.

'1: Meciul se joaca pe Stadionul Olimpic din Kiev, arena cu o capacitate de 70.000 de locuri

Sursa foto: Getty, uefa.com

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!