Andrei Shevchenko Anglia Euro 2012 Ucraina Euro 2012

Scandal la EURO! Dupa HOTIA de aseara, un jucator legendar se va RETRAGE! "Gata, mi-a ajuns, nu mai vreau la nationala!"

Multi l-au vazut ca salvatorul natiunii, multi l-au vazut resemnat si greoi! Echipa sa a fost furata la EURO, asa ca nu mai vine la nationala tarii sale!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Iunie 2012, 17:35
Data actualizarii: Miercuri 20 Iunie 2012, 17:59

Andriy Shevchenko nu va mai juca vreodata pentru Ucraina! A luat decizia de a renunta la nationala imediat dupa meciul cu Anglia, cand alor sai le-a fost anulat un gol perfect valabil.

"A fost ultimul meu meci la nationala, voi juca de acum incolo numai la Dinamo Kiev, pana cand imi voi incheia cariera. Voi face si un meci de retragere, sa-mi iau adio de la suporteri, dar acum vreau doar sa merg acasa, la familie", spunea Sheva imediat dupa infrangerea cu Anglia.

Englezii au castigat meciul de aseara cu 1-0, insa gazdele turneului au avut un gol perfect valabil, pe care arbitrul nu l-a validat.

La 1-1 ar fi avut sanse mai mari sa castige partida. Daca invingeau, s-ar fi calificat, mai ales ca Franta a pierdut si ea cu Suedia, 0-2.

Shevchenko a jucat timp de 17 ani pentru nationala Ucrainei, timp in care a adunat 48 de goluri in 111 meciuri.

Modifică setările cookies