Nu pierdem nimic la Euro. Piturca: "Am revenit in elita. Trebuie sa fie o sarbatoare, sa nu fim inchistati"

"LA EURO, ESTE POSIBIL ORICE"
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Mai 2008, 16:13
Data actualizarii: Joi 22 Mai 2008, 16:13

La Euro este posibil orice, spune Piturca. Romania nu are de pierdut nimic si trebuie  sa joace relaxat. Selectionerul a declarat la conferinta de presa de la Mogosoaia ca este increzator in sansele noastre la Euro, dar ca Mutu si ai lui nu trebuie sa fie crispati:|

"Noi nu ne vom lua la tranta cu adversarii, dar vom incerca sa facem tot posibilul pentru a fi peste jucatorii adversi. Ca sa fim siguri ca trecem de faza grupelor trebuie sa castigam doua jocuri. Personal sunt increzator, sper, visez... e normal. Suntem intr-o grupa cu poate cele mai bune echipe din lume. Noi plecam cu ÅŸansa a patra, dar dorinta, entuziasmul si valoarea jucatorilor nostri imi dau sperante ca vom obtine rezultatele pe care ni le dorim. Romania este o echipa avida de rezultate, care a demonstrat ca poate invinge orice echipa. Noi o sa ne jucam sansa noastra".

"Pentru noi e important ca am revenit in elita, ca suntem printre cele 16 echipe de la turneul final. Trebuie sa tratam Campionatul European ca pe o sarbatoare, nu sa fim inchistati. Pentru ca e posibil orice. Se poate sa venim fara niciun punct, pentru ca avem adersari redutabili, dar noi mergem sa ne facem datoria acolo", a explicat selectionerul Romaniei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!