"Nationala Frantei m-a dezamagit!" Citeste un super interviu cu Alain Prost!

Autor: Sport.ro
Luni 23 Noiembrie 2009, 09:26

Pe "jumatatea" Roxanei, fostul mare campion in Formula 1 a dat un interviu pentru ProMotor in care a vorbit despre relatiile pe care le are cu Nadia Comaneci si Ilie Nastase, Dacia Duster si echipa de fotbal favorita.

Ce stii de brandul Dacia?
- Ce stim noi intr-o tara ca Franta este evident . La inceput stiam mai multe despre Logan pentru ca este mult timp de cand Renault s-a implicat in Dacia, dar in trecut nu stiam foarte multe . Cand Loganul a venit pentru prima oara in Franta a fost un mare eveniment. Acum numele brandului Dacia creste tot mai mult, este bine stiut acum avem mai multe produse : Logan , Sandero, acum lumea stie ca sint mai multe modele, inainte nu era decat un model.

Pentru competitia de anul viitor, o sa pilotezi acelasi Duster in Trofeul Andros?
-Da, cu siguranta, primul concurs va fi in decembrie apoi in ianuarie, n-am nici un dubiu ca vom participa si anul viitor si vom incerca sa castigam.. O sa fie greu anul asta, este primul concurs dar o sa fie ok.

Ti-a fost vreodata teama in vreo competitie?
- Nu, pentru ca pentru mine fiecare raliu este o provocare.Acum aduc in conpetitie Dacia, asocierea dintre mine si brandul Dacia este puternica si imi place provocarea asta.

Esti fan al vreunei echipe de fotbal?
- Dupa ce s-a intimplat saptamana asta cu nationala Frantei am fost foarte dezamagit da, pentru ca sint sportiv iar pentru mine onoarea este cel mai important si nu mi-a placut ce s-a intimplat cu echipa. Dar vorbind despre fotbalul din Franta sint foarte atasat de Saint Etienne si mereu am fost un mare fan al acestei echipe.

Care este fotbalistul preferat?
- Imi place mult de Cristiano Ronaldo, il gasesc foarte bun ca jucator.

Cunosti oameni celebri din sportul romanesc?
- Da sigur, o cunosc pe Nadia Comaneci foarte bine dar si pe Ilie Nastase sintem foarte buni prieteni, ne-am intilnit de multe ori , cam de 2 ori pe an ne vedem. Pe Ilie l-am intilni ultima data in Paris, dar pe Nadia o intilnesc cu diferite ocazii sportive prin toata Europa. Saluta-i pe Nadia si pe Ilie din partea mea daca-i vezi! :)

Interviu integral, sambata, in emisiunea ProMotor
 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Procurorul general nu crede că este posibil să i se interzică Sorinei să plece din țară
BRAT