Dragos Bucur Mercedez Benz Pro Motor Roxana Ciuhulescu Volvo Emisiunea ProMotor

Dragos Bucur isi prezinta noul bolid la Pro Motor!

Dragos Bucur prezinta sambata, 24 octombrie, de la ora 12:00, la Pro Motor, noua sa achizitie, o super masina de teren, Volvo XC 60.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Octombrie 2009, 14:39
Data actualizarii: Miercuri 21 Octombrie 2009, 14:41

Roxana Ciuhulescu, prezentatoarea emisiunii Pro Motor, testeaza alaturi de Dragos bolidul dotat cu motor turbodiesel, de 2,4 cu 5 cilindrii. Masina suedeza cu tractiune pe fata si faruri adaptive are 65 CP si este adaptata ultimului trend in materie de autoturisme – are cutie automata.

Cu toate ca designul exterior este extrem de elegant, in interior, masina 4x4 este foarte incapatoare. Dragos considera ca noul sau Volvo e perfect pentru calatorii, dar mai ales, potrivit pentru strazile din Romania.

Desi este adeptul masinilor sport, actorul a optat pentru un autoturism mare, de familie, in care sa intre si bicicleta copilului, si geanta cu machiaje a Danei, dar si hainele lui pentru filmari.

In editia de simbata, 24 octombrie, emisiunea Pro Motor va prezenta si incursiunea Roxanei Ciuhulescu prin Bucuresti la „bordul” unei biciclete Mercedez Benz. Roxana a facut turul Bucurestiului, strabatind orasul dintr-un capat in celalalt.

Modifică setările cookies