GALERIE FOTO Rușinos și inexplicabil! Dinamovistul Bena, autogol cum rar se vede în meciul cu Oțelul

quentin bena Dinamo Otelul Galati Cupa Romaniei
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Decembrie 2023, 22:19
Data actualizarii: Joi 07 Decembrie 2023, 22:24

Quentin Bena (25 de ani), fundașul lui Dinamo, a fost autorul unui autogol cum rar se vede în meciul cu Oțelul Galați din Cupa României.

Obligată să învingă pentru a putea spera la sferturile Cupei României, Dinamo a început bine și a deshis scorul în minutul 22, când Quentin Bena a marcat în urma unui corner. Oțelul a egalat trei minute mai târziu, prin Teles, iar scorul pauzei a fost 1-1.

Dinamovistul Bena, autogol cum rar se vede în meciul cu Oțelul

Gălățenii au trecut în avantaj din minutul 53. Pe o fază rapidă de atac a oaspeților, Alex Pop a primit în careu și a centrat în fața porții, unde nu se afla niciun coechipier. Acolo era doar Quentin Bena, care a încercat să respingă, chiar dacă nu avea niciun adversar în preajmă, însă a trimis în propria poartă.

Conștient de eroarea gravă comisă, Bena și-a pus imediat mâinile în cap, în timp ce portarul Dujmovic făcea semne disperate, neînțelegând intervenția colegului său. Francezul a fost consolat de căpitanul Patriche și fundașul Lucas.

Quentin Bena joacă la Dinamo din august 2022, când echipa evolua în Liga 2. Anterior, francezul a mai evoluat doar la Niort (2017-2022), în liga secundă din țara natală.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!