Nistor a venit la declaratii si i-a transmis un mesaj lui Bratu, dupa ce a dat gol in Cupa! Cuvintele cu care a surprins pe toata lumea

Autor: Sport.ro
Marti 25 Septembrie 2018, 23:45

	Nistor a venit la declaratii si i-a transmis un mesaj lui Bratu, dupa ce a dat gol in Cupa! Cuvintele cu care a surprins pe toata lumea

Dinamo a invins-o cu 3-1 pe Dacia Unirea Braila, ultima clasata din liga a doua, in Cupa Romaniei. "Cainii" merg in optimile Cupei Romaniei.

Dan Nistor a marcat doua goluri pentru Dinamo in victoria cu 3-1 in fata Daciei Unirea Braila. La final, el a tinut sa ii transmita un mesaj lui Florin Bratu.

Nistor i-a multumit lui Bratu pentru ce a facut in mandatul sau la Dinamo si i-a urat succes. Acesta a spus ca e posibil ca ei sa se reintalneasca in viitor la o echipa si ca el nu ii poarta pica tehnicianului.

"Eu tin sa-i multumesc lui Florin Bratu pentru ce a facut la Dinamo si ii urez succes la viitoarea echipa. Stiti cum e, se intalneste munte cu munte si apa cu apa, de ce sa nu ne intalnim si noi pe viitor?! Orice e posibil.

E pacat ca unii oameni m-au injurat. Acum cateva saptamani ma sunau sa-mi dea bani, acum ma injura.

Nu s-a destabilizat nimic la Dinamo, totul va reveni la normal. Cu munca si cu seriozitate, vom vorbi mai putin si vom face mai multe pe teren", a spus Dan Nistor.

”Doctor de bine”. Cum se vindecă lipsa încrederii în propria persoană, ne explică psihologul Gaspar Gyorgy
BRAT
Modifică setările cookies