Mihai Stoica FCSB Florin Andrei Otelul Galati Cupa Romaniei

Mihai Stoica pune tunurile pe arbitraj: "Și-a bătut din nou joc de noi!"

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, consideră că bucureștenii au fost dezavantajați la meciul din Cupa României cu Oțelul Galați, disputat marți, scor 1-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Noiembrie 2023, 20:35
Data actualizarii: Joi 02 Noiembrie 2023, 20:33

FCSB a condus cu 1-0 din minutul 76, după golul lui Alexandru Băluță, iar Joyskim Dawa a punctat pentru 2-0 zece minute mai târziu, însă reușita fundașului a fost anulată. Pe final, Oțelul Galați a reușit să egaleze grație reușitei lui Ariel Lopez.

Mihai Stoica pune tunurile pe arbitraj: "Florin Andrei și-a bătut joc de noi"

Reușita lui Dawa a fost anulată după ce arbitrii au considerat că mingea a ieșit din teren în momentul centrării lui Cristi Ganea pentru Dawa. Mihai Stoica susține că FCSB a fost nedreptățită și îl consideră pe Florin Andrei, oficialul din camera VAR, principalul vinovat.

"Și-a bătut joc de noi Florin Andrei din nou. Ne analizează de la VAR golul de la Sibiu, iar acum ne anulează gol marcat de noi pentru că zice că a ieșit mingea. Și mingea nu a ieșit! Cum să nu poată interveni VAR-ul? N-are cum să vadă niciodată de acolo asistentul. Problema e că mingea nu iese și ni se scoate mingea din poartă. În campionat, la Rapid cu UTA, mingea e în poartă clar.

Tușierul trebuia să ridice doar dacă vedea verde între minge și linia de poartă. Dacă nu a văzut, nu trebuia să se bage. Golul s-a verificat la VAR, chiar dacă a ridicat fanionul asistentul. Noi eram practic calificați dacă am fi câștigat", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Cum a comentat Ion Crăciunescu faza controversată 

Fostul arbitru internațional a comentat felul în care a fost gestionată faza anulării golului lui Joyskim Dawa, explicând că s-a luat decizia greșită.

"Eu zic că mingea nu iese cu toată suprafața din teren și ar fi trebuit validat golul. VAR ar fi putut să intervină, dar nu vedeți ce se întâmplă cu VAR-ul în România, uneori mai mult rău face. Era bună o regulă care s-a scos, ca la fazele la limită să se dea credit atacului. 

Pentru tușier ar fi fost greu să vadă, era pe cealaltă parte, sunt 50-60 de metri distanță", a spus Ion Crăciunescu, potrivit GSP.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!