METALOGLOBUS - FCSB: Ce nebunie! Metaloglobus vrea sa aduca mai multi suporteri decat FCSB pe National Arena: "Avem galerie mare!"

Bogdan Vintila da peste fosta echipa in 16-imile Cupei Romaniei. 

FCSB a picat in deplasare cu Metaloglobus in 16-imile Cupei Romaniei, insa partida se va desfasura pe National Arena. Bogdan Vintila este cel care i-a promovat pe cei de la Metaloglobus in liga a doua. Ei au planuri mari: vor sa stranga mai multi suporteri decat FCSB pe National Arena. Vicecampioana are o medie de 3000 de spectatori la meciurile din acest sezon.

"Se putea mai bine, se putea si mai rau. In Cupa e imprevizibil. Partida cu FCSB e frumoasa pentru ambele echipe, nu stiu daca FCSB si-a dorit sa joace cu Metaloglobus, dar noi ne-am dorit sa jucam cu ei. Sper sa se joace pe National Arena. B

ogdan Vintila a fost antrenorul Metaloglobus, am promovat din liga a treia cu el. S-a schimbat foarte mult echipa, dar e un avantaj pentru noi ca il cunoastem pe Bogdan Vintila. Avem o relatie foarte buna, am discutat in urma cu doua zile, nu ne asteptam sa picam cu el. Avem putine stadioane in zona, cred ca va fi televizat meciul, va fi nevoie de nocturna, sunt sanse mari sa jucam pe National Arena.

Vor veni multi la Metaloglobus, avem suporteri in sectorul 2, vom avea galerie puternica. Jucam acasa, suntem la 2 pasi de stadionul Metaloglobus, sa fiti fermi convinsi ca vor fi multi suporteri., Asa cred eu la momentul asta", a spus Marius Burca, oficial de la Metaloglobus. 

Vezi aici toate meciurile din 16-imile Cupei RomanieiVIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Virusul ucigaș din China a ajuns și în Europa. Primele cazuri, confirmate în Franța
BRAT