Marius Măldărășanu, reacție interesantă despre scandalul Gabi Tamaș-Nae Constantin: "Nu știu dacă își asumă sau îi pare rău"

Marius Maldarasanu Cupa Romaniei Hermannstadt Nae Constantin Petrolul Ploiesti Cupa Romaniei
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Octombrie 2022, 20:38
Data actualizarii: Miercuri 19 Octombrie 2022, 20:46

Universitatea Craiova a învins-o pe FC Hermansstadt cu scorul de 2-0, în deplasare la Mediaş, în primul lor meci din Grupa D a Cupei României la fotbal.

Universitatea Craiova s-a impus prin golurile marcate de micuţul Bogdan Vătăjelu (minutul 12), cu capul, din centrarea lui Ivan Martic, şi de Valerică Găman (minutul 89 - penalty), după ce portarul Karlo Letica l-a faultat pe Jovan Markovic.

Sibienii au ratat şansa egalării în minutul 16, când Baba Alhassan a trimis în bară din poziţia singur cu portarul. Universitatea Craiova venea după şapte meciuri consecutive cu gol primit (toate în campionat).

Declarațiile lui Marius Măldărășanu de la finalul partidei FC Hermannstadt - Universitatea Craiova

"După patru înfrângeri consecutive, e clar că traversăm o criză a rezultatelor. Universitatea Craiova a fost echipa pragmatică spre deosebire de ceea ce s-a întâmplat în campionat. Am avut ocazii, dar nu le-am fructificat din cauza unei relaxări în fața porții de nexplicat.

Dacă jocul nu îmi dădea încredere, mă gândeam și la alte lucruri. În ciuda înfrângerilor, în cele patru meciuri consider că meritam mai mult. 

Obiectivul nostru este menținerea în prima ligă, avantajul nostru este omogenitatea grupului. Și acum i-am încurajat, ne dorim să obținem cât mai multe puncte. 

La poziția de fundaș central suntem acoperiți, nu e cazul să vorbesc despre un transfer. Nu am vorbit cu Nae Constantin. Nu știu dacă îi pare rău pentru ce s-a întâmplat sau își asumă. Ar fi culmea să îl judec eu", a declarat antrenorul de la Hermannstadt la final, la DigiSport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!