L-au dat pe mana lui Neubert! Aparitie SURPRIZA pentru Steaua in Cupa! Jucatorul de care uitasera toti va INTRA pe teren!

Autor: Sport.ro
Joi 26 Septembrie 2013, 17:43

	L-au dat pe mana lui Neubert! Aparitie SURPRIZA pentru Steaua in Cupa! Jucatorul de care uitasera toti va INTRA pe teren!

Steaua a ales sa foloseasca rezervele pentru meciul cu Barsana, asa ca Reghecampf s-a gandit la un nume disparut de multa vreme din echipa.

Este vorba despre Gabi Matei, om care a jucat pentru Steaua in doar sapte meciuri de cand a venit. Timp de doi ani si o luna, adica din august 2011 incoace, el a suferit mai multe accidentari si recidive, asa ca a avut nevoie de patru operatii.

In august 2013, el a intrat pe mana preparatorului fizic Neubert, pentru un program de recuperare si pregatire speciale.

Diseara, cu gandul clar ca va folosi rezervele, antrenorul Stelei l-ar putea trimite pe teren si pe fundasul Gabi Matei, care nu a mai prins un meci pentru Steaua de 11 luni.

ProSport scrie ca Gabi Matei are sanse sa joace, insa nu titular. Daca va fi sa intre, el o va face in repriza a doua, cu siguranta.

Steaua - Avantul Barsana este LIVE pe PRO TV, de la 20.30.

Proteste față de arestarea lui Navalnîi pe tot teritoriul Rusiei. Peste 2.000 de persoane au fost reținute
BRAT

Modifică setările cookies