L-au dat pe mana lui Neubert! Aparitie SURPRIZA pentru Steaua in Cupa! Jucatorul de care uitasera toti va INTRA pe teren!

Autor: Sport.ro
Joi 26 Septembrie 2013, 17:43

	L-au dat pe mana lui Neubert! Aparitie SURPRIZA pentru Steaua in Cupa! Jucatorul de care uitasera toti va INTRA pe teren!

Steaua a ales sa foloseasca rezervele pentru meciul cu Barsana, asa ca Reghecampf s-a gandit la un nume disparut de multa vreme din echipa.

Este vorba despre Gabi Matei, om care a jucat pentru Steaua in doar sapte meciuri de cand a venit. Timp de doi ani si o luna, adica din august 2011 incoace, el a suferit mai multe accidentari si recidive, asa ca a avut nevoie de patru operatii.

In august 2013, el a intrat pe mana preparatorului fizic Neubert, pentru un program de recuperare si pregatire speciale.

Diseara, cu gandul clar ca va folosi rezervele, antrenorul Stelei l-ar putea trimite pe teren si pe fundasul Gabi Matei, care nu a mai prins un meci pentru Steaua de 11 luni.

ProSport scrie ca Gabi Matei are sanse sa joace, insa nu titular. Daca va fi sa intre, el o va face in repriza a doua, cu siguranta.

Steaua - Avantul Barsana este LIVE pe PRO TV, de la 20.30.

Lista țărilor „verzi” a fost actualizată de Guvern. Ce state au impus restricții românilor
BRAT