Decizie de ultima ora luata de Dinamo in privinta medicului Batineanu! Ce se va intampla la finala Cupei Romaniei cu CFR

Decizie de ultima ora luata de Dinamo in privinta medicului Batineanu! Ce se va intampla la finala Cupei Romaniei cu CFR

Finala Cupei Romaniei, Dinamo - CFR Cluj, se vede la ProTV, marti, ora 21:30.

Medicul Liviu Batineanu nu va sta pe banca si nu va face parte din sfaff-ul medical al lui Dinamo la meciul din finala Cupei Romaniei, cu CFR Cluj, marti, la ProTV, 21:30.

Potrivit Dolce Sport, clubul a decis sa-l protejeze pe medicul Batineanu, dupa tragedia decesului lui Patrick Ekeng in ultimul meci, cu Viitorul. Acesta nu va fi dat afara de la club, ci doar inlocuit la meciul cu CFR.

Sursa citata noteaza ca in locul sau a fost acreditat doctorul Radu Ghimpeteanu.

Medicul Liviu Batineanu a fost audiat duminica trecuta la Politia Capitalei, in cazul mortii fotbalistului Patrick Ekeng, la iesire acesta declarand ca a respectat protocolul in momentul in care jucatorul s-a prabusit pe teren.

"Am respectat protocolul. Asistenta medicala de urgenta o asigura ambulanta", a spus presei medicul.

Batineanu a aratat ca, in momentul in care i-a acordat ingrijiri lui Ekeng pe teren, acesta nu era in stop cardio-respirator.

"I-am eliberat caile respiratorii. Avea puls, respira, dar gura ii era inclestata", a adaugat medicul.

Acesta si-a amintit ca semnele de stop cardio-respirator au aparut in ambulanta, cu putin timp inainte de a ajunge la Spitalul Floreasca. Atunci, Batineanu i-a facut fotbalistului masaj cardiac extern.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies