Cupa Romaniei

Danciulescu, cel mai bun marcator dinamovist in Cupa: "Jucam la spectacol si iesim din criza!"

DINAMO - CEAHLAUL, ORA 20.30, IN DIRECT LA PROTV SI PE WWW.SPORT.RO!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Septembrie 2010, 09:44
Data actualizarii: Miercuri 22 Septembrie 2010, 10:19

Golgheterii lui Dinamo in Cupa in ultimii 20 de ani, top 10: 18 goluri – Ionel Danciulescu; 17 – Constantin Fratila; 14 – Ionel Augustin si Adrian Mihalcea; 13 – Dorin Mateut si Marius Niculae; 12 – Alexandru Ene I, Mircea Lucescu si Claudiu Niculescu; 11 – Florea Dumitrache si Viorel Salceanu

Danciulescu crede ca Dinamo va iesi din criza cu o victorie in fata Ceahlaului astazi si cu una in campionat cu Urziceni.

"Nu e criza la Dinamo, suntem la inceput de campionat, nu e nimic pierdut. Daca bateam sau faceam macar un egal cu Vaslui, eram acolo in fata. Totul va reveni la normal, nu e diferenta mare de puncte.

Dinamo incearca sa faca spectacol, sa jucam fotbal, nu sa pacalim acest fenomen. In ultimul timp nu am mai ajuns in fazele superioare ale Cupei Romaniei, dar Dinamo a fost intotdeauna o candidatala castigarea trofeului.

Odata cu meciul de cupa si cel cu Urziceni, pe care speram sa le castigam, speram sa trecem peste toate problemele. Cristi Borcea a fost la noi in vestiar si ne-a promis ca in aceasta saptamana se vor regla micile probleme financiare", a declarat Danciulescu.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies