Cum a reacționat Dragoș Grigore după ce și-a făcut debutul în noul sezon împotriva lui CSA Steaua

CSA Steaua - Rapid Bucuresti Cupa Romaniei Dragoș Grigore Cupa Romaniei Dragoș Grigore, în meciul Steaua - Rapid / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Noiembrie 2023, 23:14
Data actualizarii: Miercuri 01 Noiembrie 2023, 23:16

CSA Steaua - Rapid București s-a încheiat 0-0.

„Militarii” au primit vizita giuleștenilor pe stadionul „Steaua” din Ghencea. La capătul celor 90 de minute, cele două cluburi au împărțit punctele în Grupa B a Cupei României.

Cum a reacționat Dragoș Grigore după ce și-a făcut debutul în noul sezon împotriva lui CSA Steaua

Dragoș Grigore și-a făcut debutul la Rapid în acest sezon odată cu titularizarea sa pe Ghencea. După meci, fotbalistul a subliniat că se bucură de faptul că a putut lua parte la acest meci.

„Știam că la meciurile din cupă apar tot timpul surprize. Am încercat să demonstrăm că suntem Rapid București și că ne batem la primele locuri din Liga 1. Din păcate nu ne-a ieșit jocul și meciul s-a terminat 0-0.

Îmi era dor și mie să joc. A fost o perioadă în care am lipsit din cauza unei accidentări. Astea au fost deciziile antrenorului. Nu pot decât să mă antrenez și să respect deciziile clubului.

Chiar dacă a venit târziu debutul meu în acest sezon, mă bucur că am jucat în această seară. Nu poate fi decât o plăcere. Mă surprinde și pe mine câteodată că nu arătăm ce trebuie.

Obiectivul încă rămâne, pentru că mai avem un meci de disputat. Nu ne rămâne decât să câștigăm în ultima etapă cu CFR și să trecem de faza grupelor. Mai e mult însă până la acel meci.

Urmează duminică un meci important așa că va trebui să ne refacem, să ne revenim din punct de vedere fizic și mental și să fim pregătiți. Când ni se oferă șansa să intrăm, trebuie să demonstrăm că merităm să purtăm tricoul Rapidului.

Presiunea este, a fost și va fi mereu pentru oricare dintre jucători. Pentru mine toate meciurile sunt importante, indiferent de numele adversarului. Intru pe teren și mă bucur de fotbal.

Chiar nu știu care e vechea sau noua Steaua”, a spus Dragoș Grigore.

Pentru CSA Steaua urmează meciul cu CSC Dumbrăvița din al doilea eșalon al României sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 11:00, în timp ce Rapid București se va duela cu FCSB pe Arena Națională duminică, 5 noiembrie, de la ora 20:30 în Superliga României.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!