CS Afumați - Rapid 0-3 | Adi Mutu, categoric cu privire la elevii săi. Ce a spus despre Xian Emmers

cs afumati - rapid Adi Mutu Cupa Romaniei Cupa Romaniei Adrian Mutu
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 23:52
Data actualizarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 23:51
Rapid a reușit s-o învingă în Giulești pe Afumați, care a fost echipa gazdă.

Giuleștenii s-au impus categoric în fața lui CS Afumați cu 3-0, în fața fanilor care au cântat din primul minut până în ultimul moment în jocul de miercuri seară.

După meci, Adrian Mutu a specificat că este mulțumit de randamentul pe care-l arată elevii săi și a vorbit despre noua achiziție a Rapidului din perioada de mercato, Xian Emmers.

Mutu: „E în creștere”

„Un meci ușor. Bine, pe undeva trebuia să se vadă această diferență între noi și ei. Mă bucur că s-a terminat cu bine și am mers mai departe.

În general, da (n.r. mulțumit de randamentul jucătorilor). Cu toate că aș fi vrut ca în repriza a doua să fim mai concreți. Am avut multe ocazii și nu am reușit să le fructificăm. 

A intrat bine și cu Mioveni în campionat (n.r. Emmers). E în creștere, ne bucurăm că avem și alte opțiuni la mijloc. Mă bucur că ne-am calificat fără emoții și acum ne gândim la următorul meci. L-am schimbat din punct de vedere tactic, avem nevoie de jucători pentru următorul joc.

Undeva îmi place (n.r. noul format al Cupei României), pentru că e ca un turneu. E și unul dintre obiectivele noastre anul acesta. Nu compar ce se întâmplă acum cu ce s-a întâmplat anul trecut. Le-am spus să trateze totul serios, pentru că e importantă Cupa României pentru club.”, a spus Mutu după joc.

CS Afumați - Rapid București 0-3

Giuleștenii au intrat mult mai bine decât formația gazdă în meciul pentru calificarea în grupele Cupei României.

Albu a deschis scorul în minutul opt, Papeau a majorat diferența în minutul 14, iar Emmers a blocat tabela la 3-0 în favoarea Rapidului în minutul 38, securizând, astfel, victoria.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!