Adrian Mutu Cristi Sapunaru cs afumati - rapid Rapid Cupa Romaniei

Reacția lui Adi Mutu, după suspendarea primită de Cristi Săpunaru

CS Afumați - Rapid 0-3. Adrian Mutu a reacționat după suspendarea primită de Cristi Săpunaru, în urma incidentelor de la Târgu Jiu, de după meciul cu FCU Craiova.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 23:47
Data actualizarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 23:47

Antrenorul giuleștenilor spune că se aștepta ca experimentatul fundaș al Rapidului să fie suspendat.

„Ne așteptam, pe undeva, cu toate că este o situație puțin dificilă. Nu avem ce face, am fost pregătiți și mergem înainte. A fost bine că am avut acest meci...”, a spus Adrian Mutu.

Giuleștenii au făcut deplasarea la Târgu Jiu pentru meciul din etapa a 10-a cu FCU Craiova, încheiat 1-0. După fluierul final, Cristi Săpunaru s-a luat la "harță" cu un suporter al oltenilor, iar acum a venit sancțiunea de la FRF: o etapă suspendare și 9.400RON amendă.

Crăciunescu: „Minim 5 etape trebuia suspendat”

Fostul arbitru Ion Crăciunescu a vorbit despre sancțiunile primite de Cristi Săpunaru, luând în derâdere decizia de a fi suspendat o singură etapă.

„Cred că, la exigența Federației de Fotbal, trebuia să-i dea avertisment. I-a dat foarte mult o etapă, mi se pare exagerat! Comisiile sunt independente, dar sunt numite tot în comitetul executiv al Federației. Mi se pare o decizie...

Mie Săpunaru îmi place foarte mult, îl stimez foarte mult, dar de data asta a greșit și trebuia să plătească zdravăn pentru greșeala pe care a făcut-o. Eu zic că minim 5 etape”, au fost cuvintele lui Ion Crăciunescu, potrivit Digi Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies