Azerii îl susțin pe Reghecampf după scandalul monstru cu Anamaria Prodan. Un fost oficial de la Neftchi Baku a spus totul

Laurentiu Reghecampf scandal Anamaria Prodan scandal Neftchi Baku Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 23:20
Data actualizarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 23:19

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au bătut la propriu zilele trecute, când antrenorul i-a făcut o vizită neașteptată la reședința agentului din Snagov.

Ceyhun Sultanova, fost director sportiv al lui Neftchi Baku, echipa pe care Reghecampf o antrenează, a vorbit despre incidentul care a făcut furori în ultimul timp în presă.

Fostul oficial a evidențiat că Laurențiu Reghecampf nu este în pericol de demitere, datorită faptului că îl avantajează rezultatele pozitive obținute de când a preluat cârma echipei.

Sultanov: „Poate închide ochii la așa ceva”

„După acest incident, dacă rezultatele nu ar fi fost bune, ar fi trebuit demis fără nicio discuție. Dar rezultatele lui Reghecampf sunt bune. Nu trebuie să intervenim în viața lui personală.

Cu toții trecem prin anumite lucruri în viețile noastre, dar asta nu ar trebui să ne afecteze munca în mod negativ. Neftchi are rezultate cu Reghecampf, așa că se pot închide ochii la așa ceva.”, au fost cuvintele lui Ceyhun Sultanova, conform Sportinfo.az.

Mesajul postat de Anamaria Prodan pentru fiul lui Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc 

Agentul a avut un mesaj pentru micuțul Liam, mesaj prin care a dorit să își exprime dorința de a pune capăt războiului. 

"Noi, familia Prodan, îi urăm celui mic Liam viață de vis! Pentru a pune stop speculațiilor apărute vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut niciun aspect al vieții noastre! Din respect și dragoste pentru copiii familiei noi ne rezervăm dreptul de a închide absolut orice comentariu, iar avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp. 

Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie să închidă absolut tot. Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi. Îi dorim tot binele din lume și ne dorim să găsim cât mai repede o rezolvare. Mulțumim anticipat, familia Prodan/Reghecampf", a fost mesajul postat de Instagram de Anamaria Prodan. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!