Cupa Romaniei

Bonetti a INFURIAT doua legende de la Dinamo la primul meci! Danciulescu, OUT! Reactia lui Cornel Dinu:

Gaz Metan 2-1 Dinamo / Danciulescu a fost uitat pe banca de Bonetti, care i-a preferat pe Alexe si Tucudean in locul legendarului atacant dinamovist. Cornel Dinu critica decizia italianului.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Aprilie 2012, 23:37
Data actualizarii: Joi 12 Aprilie 2012, 23:43

Danciulescu nu mai are viitor la Dinamo sub comanda lui Dario Bonetti. Italienul prefera tinerii si a demonstrat asta inca de la primul meci. Alexe a fost atacant langa Niculae, apoi Tucudean. Niciunul n-a impresionat iar Cornel Dinu lasa sa se inteleaga ca Dinamo rezolva fara emotii calificarea daca Bonetti avea incredere in Danciulescu si il baga in teren.

"Sunt calculele lui Bonetti, a inceput cu Alexe in banda, Catalin si Kone avansati, Rus in dreapta. Apoi a schimbat, dupa 20 de minute l-a urcat pe Alexe langa Niculae. Se fac astfel de schimbari pentru a surprinde adversarul. Dar ele sunt eficiente atunci cand jucatorul sunt obisnuiti cu asemenea modificari, sa joace asa. Cred ca tinand cont de aceasta defensiva cu momente vulnerabile, Markovic cu Buzean sau Frasinescu, jocul cu doua varfuri de la inceput, nu vreau sa dau nume, ar fi transat calificarea si ar fi adus finala mai repede pentru Dinamo. Echipa asta a lasat destul de multe gauri in aparare si se puteau da mai multe goluri cu doua varfuri de la inceput",
a declarat Cornel Dinu la Sport.ro.


Modifică setările cookies