"Asta e diferenta intre Steaua si Dinamo!" Promisiunea lui Reghecampf catre Dinamo pentru returul din 17 aprilie, la PROTV

"Asta e diferenta intre Steaua si Dinamo!" Promisiunea lui Reghecampf catre Dinamo pentru returul din 17 aprilie, la PROTV

STEAUA 5-2 DINAMO | "Sunt fericit si ma simt bine" este cantecul pe care Reghecampf il poate fredona dupa turul din semifinala cu Dinamo. Pentru returul din 17 aprilie la ProTV, Reghecampf anunta spectacol total.

Reghecampf spune dupa victoria cu 5-2 in fata lui Dinamo ca asta e diferenta reala de valoare si transmite ca in retur va fi mai rau pentru "caini". Dupa meci, Reghe a dedicat victoria familiei, patronului si managerului si si-a felicitat jucatorii, mai ales pe Keseru si pe Tanase.

"Cred ca in momentul de fata asta este diferenta intre Steaua si Dinamo. Pentru spectatori, e bine sa avem asemenea meciuri. Au incercat sa se apere bine, sa faca pressing sus. Am invins o echipa foarte buna. Eventul a fost obiectivul de la inceputul campionatului.

"Anul acesta, ne-am dorit foarte mult sa luam Cupa, pe langa titlu. Toti sunt jucatori minunati, felicit toata echipa. Au facut risipa de efort, au vrut sa fie agresivi, au luat meciul in serios si au facut un joc extraordinar. Cred ca diferenta din aceasta seara se va simti si la retur. Nu o desconsideram pe Dinamo, mi-a placut jocul lor. Trebuie sa fim atenti si la retur.

"Am mesaje pentru familie, sotie, MM, patronul. MM si patronul le lipsesc foarte mult, speram sa ii avem cat mai repede langa noi.

"Nu stiu de ce Piturca nu a fost acum la meci, dar eu cred ca l-am vazut la meci. Nu vreau sa mai am un dialog la distanta cu el. Incercam acum sa refacem cat mai repede echipa si sa avem un parcurs ca si pana acum.

"De-aia l-am adus pe Keseru, sa marcheze, ma bucur pentru toti ca au marcat, mai ales pentru Tanase."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor în care românii vaccinați pot călători fără nicio restricție. România nu primește turiști din Anglia sau SUA
BRAT
Modifică setările cookies