"Este o BESTIE! De la Pele n-am mai vazut asa ceva!" Ce a spus Gica Hagi despre Cristiano Ronaldo si de ce Argentina lui Messi e marea dezamagire

Gica Hagi l-a laudat pe Cristiano Ronaldo, insa s-a declarat dezamagit de Argentina lui Messi.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Iunie 2018, 10:23
Data actualizarii: Joi 21 Iunie 2018, 10:29

Gica Hagi recunoaste ca meciurile de la Mondial ii provoaca regrete.

"Privim Mondialul dar va dati seama ca nu ma simt bine. Cand o sa fim noi acolo atunci o sa ma simt bine" a spus Gica Hagi despre Campionatul Mondial. Antrenorul Viitorului a avut o reactie amuzanta cand a fost intrebat despre turneul din 1994 cand Romania ajungea in sferturi: "Tu te uiti la mine cum arat? Au trecut multi ani" a mai spus Hagi.

"Toate echipele sunt bune la Mondial, orice e posibil. Singurul lucru negativ, viteza de joc e scazuta, se alearga putin, probabil echipele sunt obosite. Ritmul jocului e lent, se alearga 102-103 kilometri. E de gandit. Unele echipe au jucat bine, campioana trebuie sa joace bine si sa fie proaspata. Vom vedea, e devreme sa tragem concluzii. Cu a zis si Popescu, in primul meci la Mondial sau European esti mai precaut, conteaza sa nu pierzi si apoi sa incerci sa marchezi. Cum a fost meciul intre Maroc si Portugalia, un meci cu ritm foarte bun. Ambele echipe au atacat. Usor-usor se vor schimba meciurile.

Messi a aratat ca e si el om, cu totii am ratat penalty-uri. Argentina n-a jucat bine, m-a dezamagit in primul meci. Este echipa care nu a aratat un fotbal la nivelul potentialului. Cristiano Ronaldo e golgheter, e nouar, de la Pele nu am mai vazut. E si nouar, si decar. E ce era Pele inainte. Un 9-10 care le are pe toate: cap, ambele picioare, lovituri libere, sut, fizic, este o bestie. Are de toate si arata ca este profesionist, bravo lui!" a mai spus Hagi.

Modifică setările cookies