Cristiano Ronaldo "si-a bagat coada" in unul dintre cele mai solide cupluri din lumea tenisului: "El este, fara indoiala, cel mai bun"

Cristiano Ronaldo discordie Dominic Thiem Kristina Mladenovic Portugalia Tenis Cristiano Ronaldo creeaza discordie in unul dintre cele mai solide cupluri din lumea tenisului: "El este, fara indoiala, cel mai bun"
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Iunie 2018, 11:29
Data actualizarii: Luni 18 Iunie 2018, 11:38

Reusita lui Cristiano Ronaldo din partida de debut a nationalei sale impotriva Spaniei nu a trecut neobservata nici in lumea tenisului. 

Kristina Mladenovic a urmarit partida Portugalia - Spania de la Cupa Mondiala din Rusia si nu s-a putut abtine sa-si arate admiratia fara de starul portughez pe retelele de socializare. 

"El este, fara indoiala, cel mai bun din toate timpurile. RONALDOOO", a scris jucatoarea din Franta pe Twitter. 

Totusi, iubitul ei, tenismenul austriac, Dominic Thiem, nu este de acord cu afirmatia Kristinei. Acesta nu il considera pe Cristiano Ronaldo cel mai bun jucator din istorie. 

"Imi place mult Ronaldo, dar nu sunt de acord cu Kiki. Pentru mine, nu este cel mai bun din toate timpurile. Cel mai bun este Ronaldinho", a fost replica lui Thiem. 

Cristiano Ronaldo a marcat toate cele trei goluri ale Portugaliei in partida incheiata 3-3 in fata selectionatei Spaniei. Portugalia si Spania evolueaza in grupa B, alaturi de Iran si Maroc.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!