Cupa Mondiala 2018

Planul DIABOLIC al lui Messi in timpul unui meci! Cele 5 cuvinte pe care i le-a spus unui coleg de la Barcelona: "Mi-a distrus toata increderea!"

Leo Messi nu se teme sa apeleze la jocuri mentale cand se afla pe teren.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Martie 2018, 12:52
Data actualizarii: Marti 27 Martie 2018, 12:55

Paulinho a facut o dezvaluire amuzanta despre un episod petrecut in 2017 - Argentina a jucat impotriva Braziliei o partida amicala, cei doi jucatori fiind adversari. Brazilia a primit o lovitura libera dintr-o pozitie periculoasa iar Paulinho se pregatea sa execute cand l-a auzit pe Messi.

"Ma pregateam sa execut lovitura libera alaturi de Willian si un alt jucator. Dintr-o data il aud pe Messi din spate, se apropia de mine si mi-a spus: <Mergi la Barcelona sau nu?>. A spus-o chiar inainte sa execut lovitura libera.

Ce i-am raspuns? <Daca vrei sa ma iei, poti sa ma iei. Eu merg>. Mi-am pierdut toata increderea si i-a spus lui Willian sa execute el lovitura libera" a spus Paulinho. Mijlocasul brazilian a fost transferat la o luna distanta de Barca cu 40 de milioane de euro.

Tactica lui Messi a functionat - Willian nu a transformat lovitura libera iar Argentina a castigat cu 1-0 meciul amical in urma cu golului lui Gabriel Mercado.

CITESTE SI

Modifică setările cookies