"Miracolul Mondial" | Reactii imediate dupa calificarea dramatica a Argentinei! "O viata in plus pentru Messi"

Argentina calificare optimi Cupa Mondiala 2018 Lionel Messi presa internationala Cupa Mondiala 2018 "Miracolul Mondial" | Reactii imediate dupa calificarea dramatica a argentinei! "O viata in plus pentru Messi"
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Iunie 2018, 23:32
Data actualizarii: Marti 26 Iunie 2018, 23:53

Argentina a reusit sa se califice in optimile Cupei Mondiale.

Argentina a invins Nigeria in ultimul meci din grupe si a reusit sa obtina calificarea in optimile Mondialului din Rusia. Golurile lui Messi si Rojo au tinut in viata echipa condusa de pe banca de Sampaoli. 

Golul salvator al argentinienilor a venit in minutul 87. Scorul era 1-1, ceea ce insemna ca Argentina urma sa plece acasa, cand Rojo a marcat. 

  • Miracolul Mondial | Reactii imediate dupa calificarea dramatica a argentinei! O viata in plus pentru Messi

Dupa aceasta calificare cu emotii, reactiile in presa internationala nu au incetat sa apara. 

Totusi, presa argentiniana nu se avanta in aprecieri majore pentru echipa nationala. Clarin titreaza simplu "Argentina a batut Nigeria si a reusit sa se calfice", in timp ce Ole considera calificarea in optimi drept "Miracolul Mondial". 

Publicatia La Nacion este cea care vorbeste despre eroul meciului in persoana lui Rojo: "Un gol eroic al lui Rojo cu cinci minute inainte de final aduce calificarea pentru Argentina"

De partea cealalta, presa spaniola arata o mai mare incantare. Marca titreaza "Argentina, tinuta in viata de Rojo", in timp ce El Mundo remarca: "Messi a inviat, traiasca Argentina"

Odata cu aceasta calificare pe muchie de cutit, cei de la AS noteaza: "O viata in plus pentru Messi", iar jurnalistii Sport.es considera ca Argentina a ajuns din iad in rai. "Argentina, din infern in ceruri", titreaza spaniolii. 

Argentina va intalni Franta in optimile de finala ale Cupei Mondiale din Rusia. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!