Cupa Mondiala 2018

Argentina spera sa evite o RUSINE ISTORICA! Maradona, mesaj cu un puternic impact emotional penturu Messi inaintea partidei capitale cu Nigeria

Argentina se afla intr-o situatie critica la Cupa Mondiala.
 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Iunie 2018, 08:28
Data actualizarii: Marti 26 Iunie 2018, 08:32

Sud-americanii au venit in Rusia cu gandul de a castiga trofeul, insa sunt pe ultimul loc in grupa dupa doua meciuri. Argentina va pleca acasa inca din faza grupelor daca nu invinge Nigeria in aceasta seara.

Inaintea meciului pentru supravietuire, Diego Armando Maradona a tinut sa-i transmita un mesaj lui Lionel Messi. Starul Barcelonei nu a reusit sa-si intre in ritm in Rusia, iar legenda Argentinei a incercat sa-l incurajeze printr-un mesaj puternic.

"Am un mesaj pentru Lionel Messi. Vreau doar sa-i spun ca nu se face vinovat cu nimic pentru situatia proasta prin care trece nationala. De asemenea, vreau sa-i spun ca-l iubesc si ca il respect asa cum l-am respectat intotdeauna", a fost mesajul lui Maradona.

Nigeria - Argentina se joaca in aceasta seara, ora 21:00. Argentinienii au doar varianta victoriei in acest meci si trebuie sa spere ca Islanda nu va invinge Croatia in cealalta partida a grupei care se va desfasura la aceeasi ora.

Modifică setările cookies