Cupa Mondiala 2018

Islanda produce SURPRIZA si pe retelele de socializare! Mesajul EMOTIONANT de dinaintea confruntarii cu Nigeria

Dupa egalul surprinzator cu Argentina, nationala Islandei da peste Nigeria in cel de-al doilea meci din grupele Cupei Mondiale din Rusia. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Iunie 2018, 11:32
Data actualizarii: Marti 19 Iunie 2018, 11:42

Islanda a reusit sa produca una dintre surprizele primelor meciuri din grupe de la Mondial, reusind un egal (1-1) in confruntarea cu Argentina lui Messi. 

Urmatorii adversari ai nordicilor vor fi nigerienii. Cu toate ca se vor lupta pe teren, jucatorii islandezi au publicat pe Twitter un mesaj emotionant pentru portarul nigerian Carl Ikeme, recent diagnosticat cu leucemie si exclus din lotul pentru Cupa Mondiala. 

Coleg cu Ikeme la Wolverhampton, islandezul Jon Dadi Bodvarsson a publicat pe Twitter o fotografie in care apare alaturi de colegii sai de la nationala, insotita de mesajul "Noi toti cei din Islanda suntem alaturi de tine, Carl Ikeme"

In varsta de 32 de ani, Ikeme era asteptat sa apere poarta Nigeriei la Cupa Mondiala din 2018, insa in iulie 2017 acesta a fost diagnosticat cu leucemie. 

Islanda si Nigeria se vor intalni in confruntarea din grupe vineri, de la ora 18:00. Cele doua nationale joaca in grupa D, alaturi de Argentina si Croatia. 

Modifică setările cookies