Argentina Cupa Mondiala 2018 Diego Simeone Kun Aguero Cupa Mondiala 2018

Diego Simeone, furios pe Sampaoli: "Anarhie, leadership zero!" Aguero a avut o iesire nervoasa la adresa selectionerului

Argentinienii de la Clarin au publicat o inregistrare cu Diego Simeone, in care acesta a criticat in termeni duri ceea ce se intampla la nationala Argentinei.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Iunie 2018, 08:55
Data actualizarii: Vineri 22 Iunie 2018, 09:15

Simeone spune ca rezultatele catastrofale din primele doua meciuri de la Mondial nu sunt intamplatoare.

"Ceea ce se intampla in momentul asta este de fapt ceea ce s-a intamplat la nationala in ultimii patru ani, din pacate. Anarhie, leadership zero... echipa este pierduta", a spus omul care a facut istorie pe banca lui Atletico Madrid.

Simeone s-a referit astfel si la ceilalti selectioneri care au fost pe banca Argentinei in ultimii patru ani - "Tata" Martino si Edgardo Bauza.

Kun Aguero a avut curajul sa vina in fata camerelor dupa infrangerea 0-3 suferita in fata Croatiei si a avut o reactie furioasa atunci cand un jurnalist argentinian i-a reprodus ceea ce tocmai spusese Sampaoli la conferinta de presa.

"Jorge Sampaoli spune ca poate jucatorii nu s-au adaptat proiectului sau, si de aceea echipa nu are rezultate...", a spus jurnalistul.

"Sa zica ce vrea", a fost replica lui Aguero.

Selectionerul Sampaoli a fost criticat pentru selectia si modul in care a facut echipa la Mondial. Higuain si Dybala au fost rezerve in ambele meciuri, iar golgheterul lui Inter Milano, Icardi, nici macar nu a prins lotul. Sampaoli s-a bazat in schimb pe multi jucatori mai putin cunoscuti din campionatul argentinian.

Modifică setările cookies