Finalul unei ERE? Sanse mici pentru Cristiano Ronaldo si Leo Messi sa castige Balonul de Aur! Cei 5 candidati din semifinalele Mondialului

Finalul unei ERE? Sanse mici pentru Cristiano Ronaldo si Leo Messi sa castige Balonul de Aur! Cei 5 candidati din semifinalele Mondialului

Castigatorii ultimelor 10 editii ale Balonului de Aur nu mai sunt favoriti sa castige trofeul in 2018.

Din 2008 nu a existat alt castigator al Balonului de Aur in afara lui Cristiano Ronaldo si Lionel Messi. Urmatoarea editie pare insa sa opreasca era celor doi mari jucatori din istoria fotbalului - Leo Messi a castigat La Liga, Cristiano Ronaldo a cucerit UEFA Champions League, insa Argentina si Portugalia au iesit inca din optimi de la Cupa Mondiala din Rusia. Eliminarea Braziliei in sferturi l-a scos din calcule si pe Neymar.

Cupa Mondiala nu a fost mereu decisiva in ceea ce priveste castigatorul Balonului de Aur, insa are sanse mari sa fie in acest an. Marca scrie ca in acest moment 5 jucatori au sanse mai mari decat Ronaldo si Messi la Balonul de Aur, insa cucerirea Cupei Mondiale si o prestatie extraordinara in finala ar putea inclina balanta intr-o directie.

Cei 5 jucatori pe care ii nominalizeaza Marca sunt: Antoine Griezmann si Kylian Mbappe de la Franta, Luka Modric de la Croatia, Kevin De Bruyne de la Belgia si Harry Kane de la Anglia.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies