Sambata 30 Iunie 2018, 12:04

BOMBA! Un film despre dopingul din fotbalul brazilian va fi publicat cu o zi inainte de Brazilia - Mexic


	BOMBA! Un film despre dopingul din fotbalul brazilian va fi publicat cu o zi inainte de Brazilia - Mexic

Televiziunea germana care in ultimii ani a facut o serie de documentare despre dopingul din Rusia va publica pe 1 iulie un film despre substantele interzise din fotbalul brazilian.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Un nou episod al televiziunii germane ARD, din seria de documentare pe tema dopingului din sport, va fi publicat pe 1 iulie. De aceasta data, subiectul va fi dopingul din fotbalul brazilian, iar filmul va aparea cu o zi inainte de Brazilia - Mexic.

Anuntul a fost facut de jurnalistul Hajo Seppelt, care lucreaza pentru ARD, printr-un mesaj pe Twitter.

"Pe 1 iulie, la ora 23:50, ora Germaniei, cu o zi inainte de meciul Brazilia - Mexic, de la Cupa Mondiala, un nou episod din seria 'Doping Top secret' de la ARD. Titlul: Al 12-lea om al Braziliei! Cultura trisatului in tara cu cele mai multe cazuri de dopaj".

Incepand cu 2014, televiziunea germana a publicat documentare pe tema dopajului, concentrandu-si atentia in ultimii ani pe substantele interzise folosite de sportivii rusi. Ancheta a avut rezultate dezastruoase pentru rusi - multi sportivi de top, in frunte cu Maria Sharapova, au fost suspendati pentru dopaj.

Citeste si:

#Brazilia

#Mexic

De la profesoare, la îngrijitoare de bătrâni: "În spatele zâmbetului e o mare de lacrimi"