BOMBA! Un film despre dopingul din fotbalul brazilian va fi publicat cu o zi inainte de Brazilia - Mexic

Sambata 30 Iunie 2018, 12:04

	BOMBA! Un film despre dopingul din fotbalul brazilian va fi publicat cu o zi inainte de Brazilia - Mexic

Televiziunea germana care in ultimii ani a facut o serie de documentare despre dopingul din Rusia va publica pe 1 iulie un film despre substantele interzise din fotbalul brazilian.

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Un nou episod al televiziunii germane ARD, din seria de documentare pe tema dopingului din sport, va fi publicat pe 1 iulie. De aceasta data, subiectul va fi dopingul din fotbalul brazilian, iar filmul va aparea cu o zi inainte de Brazilia - Mexic.

Anuntul a fost facut de jurnalistul Hajo Seppelt, care lucreaza pentru ARD, printr-un mesaj pe Twitter.

"Pe 1 iulie, la ora 23:50, ora Germaniei, cu o zi inainte de meciul Brazilia - Mexic, de la Cupa Mondiala, un nou episod din seria 'Doping Top secret' de la ARD. Titlul: Al 12-lea om al Braziliei! Cultura trisatului in tara cu cele mai multe cazuri de dopaj".

Incepand cu 2014, televiziunea germana a publicat documentare pe tema dopajului, concentrandu-si atentia in ultimii ani pe substantele interzise folosite de sportivii rusi. Ancheta a avut rezultate dezastruoase pentru rusi - multi sportivi de top, in frunte cu Maria Sharapova, au fost suspendati pentru dopaj.

Citeste si:

Brazilia

Mexic

BRAT