Ana Maria Prodan sare la gatul lui Terry si o apara pe comentatoarea de la BBC: "Barbatii sunt cei mai buni la cratita, e un lucru dovedit"

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Iunie 2018, 13:44
Data actualizarii: Joi 21 Iunie 2018, 14:02

John Terry a starnit o polemica nationala in Anglia, dupa ce a afirmat ca s-a uitat cu sonorul oprit la meciul dintre Portugalia si Maroc, comentat in premiera de o femeie, Vicki Sparks

Meciul de debut al Victoriei Sparks la BBC a starnit o mare polemica in Anglia, mai ales dupa ce John Terry a postat pe Instagram mesajul: "Eu la meciul asta ma uit fara sonor".

Terry a fost acuzat de sexism si exista chiar posibilitatea ca acesta sa fie nevoit sa dea explicatii in fata comisiei de disciplina din cadrul federatiei engleze.

Iata mai jos un fragment din comentariul Victoriei Sparks

Ana Maria Prodan ii ia apararea comentatoarei de la BBC :)

Prima femeie impresar din fotbalul romanesc a simtit nevoia sa fie alaturi de prima comentatoare din fotbal. Spune ca John Terry are o mentalitate din alt secol.

"S-au mai schimbat lucrurile, femeia nu trebuie sa stea la cratita. Pana la urma, cei mai buni bucatari din lume sunt barbati, asa ca putem spune ca barbatii trebuie sa stea la cratita."

"Nu cred ca mai exista meserii pentru barbati si meserii pentru femei. Asta este o mentalitate doar pentru cei fara educatie si cei limitati."

"Comentariul doamnei de la BBC a fost extraordinar, chiar am fost foarte incantata. Daca Terry a vazut meciul fara sonor... treaba lui. Ce ramane e ca o lume intreaga vorbeste despre prima femeie comentator, la superlativ, si pe Terry toata lumea il va blama."

"Ai pretentia de la un om ca Terry, care este si un model, sa fie putin mai deschis la lucrurile astea."

"Eu cred ca barbatii frustrati, fara educatie, care au avut un talent foarte mare, asa cum a avut Terry, se exteriorizeaza asa", a spus Ana Maria Prodan la Ora exacta in sport.

Gigi Becali: "Eu cu femeile nu fac niciodata afaceri, din principiu"

Ana Maria Prodan spune ca are o relatie de afaceri excelenta cu patronul FCSB, desi acesta a declarat recent ca nu poate sa faca afaceri cu femei, din principiu.

"Relatia cu Gigi Becali e perfecta, fiecare om este liber sa faca afaceri cu cine vrea."

"Poate cateodata n-ai incotro si trebuie sa faci afaceri cu o femeie. Sau poate ca nici eu nu vreau cateodata sa fac afaceri cu Gigi Becali, dar n-am incotro", a mai spus Ana Maria Prodan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!