Adevarul despre REVOLTA jucatorilor Argentinei in fata lui Sampaoli! Messi a izbucnit in vestiar in fata colegilor: "Spune-mi asta in fata tuturor!"

Argentina Jorge Sampaoli Lionel Messi Cupa Mondiala 2018 Adevarul despre REVOLTA jucatorilor Argentinei in fata lui Sampaoli! Messi a izbucnit in vestiar in fata colegilor: "Spune-mi asta in fata tuturor!"
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Iulie 2018, 17:48
Data actualizarii: Vineri 20 Iulie 2018, 17:53

Infrangerea cu 3-0 in fata Croatiei din grupele Mondialului a provocat o revolta a jucatorilor.

O noua carte publicata de jurnalistul argentinian Ariel Senosian dezvaluie ce s-a intamplat la nationala la Cupa Mondiala din Rusia. Conform dezvaluirilor acestuia, ruptura dintre Jorge Sampaoli si jucatori s-a produs dupa infrangerea cu Croatia din grupe.

"Nu intelegem ce spui. Nu mai avem incredere in tine. Vrem sa avem o opinie"
a fost mesajul unui jucator pentru Sampaoli, cel care a fost demis dupa eliminarea Argentinei de la turneului final. Raspunsul lui Sampaoli a venit imediat: "Asadar vreti sa alcatuiti voi echipa de start, sa puneti la cale antrenamentele, totul?".

Capitanul nationalei, Leo Messi, a intervenit la randul sau: "M-ai intrebat de 10 ori ce jucatori vreau in echipa de start si ce jucatori nu vreau si nu ti-am dat niciodata vreun nume. Spune, in fata tuturor, daca ti-am dat vreodata vreun nume" a fost mesajul lui Messi.

Discutia s-a incheiat cu Sampaoli acceptand infrangerea in fata jucatorilor iar acest lucru s-a vazut in partida cu Nigeria cand l-a intrebat pe Messi daca sa-l introduca pe teren pe Sergio Aguero. Argentina s-a calificat pana la urma in faza optimilor de unde a fost insa eliminata de Franta, cea care a castigat apoi titlul mondial.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!