INIESTA joaca in Romania! S-a nascut in Germania, iar Hagi l-a adus in tara sa-l faca un jucator de zeci de milioane de euro

Are sange si istorie de fotbalist, e extrem de tanar, iar amprenta lui Hagi asupra sa il poate transforma intr-un jucator de zeci de milioane de euro al Romaniei.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Iunie 2014, 07:16
Data actualizarii: Luni 02 Iunie 2014, 07:19

La finalul Cupei Hagi, la capatul careia Academia Hagi a reusit sa castige si sa-si asigure un bilet in Brazilia, un nume a iesit in fata din echipa "Regelui": Alexi Pitu.

Unchiul sau, Adrian Pitu, a jucat la Steaua si Farul, tatal sau, George Pitu, a fost fotbalist in Germania, la Karlsruhe, iar Alexi e neamt cu acte in regula. Nascut in Germania, a fost adus la varsta de 7 ani in Romania sa isi inceapa cariera fantastica la Academia Hagi.

Alexi a primit trofeul de cel mai bun jucator al turneului, dar si cel de golgeter, iar fazele reusite de el i-au incantat pe toti. Pitu poate juca atat in banda stanga, de unde ii place sa intre in centru, dar si pe pozitia de coordonator, acolo unde antrenorul sau, Constantin Falina, il compara cu Iniesta, starul Spaniei si Barcelonei.

Are tehnica, stie sa paseze, disponibilitate la efort si executii din lovituri libere, iar educatia oferita de Hagi in spiritul primei academii de fotbal din Romania cu ADN european il poate transforma intr-un viitor star pentru cluburile din Liga I si, tinta lui Hagi, nationala Romaniei.

Desi Alexi are cetatenia germana, tatal sau isi doreste sa-l vada in tricoul pe care Hagi l-a purtat odata.

Modifică setările cookies