Cupa Hagi Danone 2015

Mesajul lui Dan Petrescu pentru jucatorii care vor reprezenta Romania la turneul final! Juniorii Romaniei se fac MARI la "Mondial"

Academia Hagi reprezinta Romania la Cupa Natiunilor Danone 2015, acolo unde se va lupta cu cele mai bune echipe din inca 31 de state - intre care si Argentina, Brazilia, Anglia, Franta, Germania ori Olanda. Foste glorii ale Romaniei, dar si actuali internationali sunt alaturi de micutii jucatori, iar noi te invitam si pe tine sa o faci!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Octombrie 2015, 22:52
Data actualizarii: Luni 12 Octombrie 2015, 23:02

Am strigat pentru Chiriches, Torje si Budescu, acum e timpul sa ii incurajam si pe micii fotbalisti care ne vor reprezenta la Cupa Natiunilor Danone.

Academia Hagi va reprezenta Romania in aceasta luna la cea mai mare competitie pentru copii de 10-12 ani din lume, motiv pentru care Dan Petrescu le ureaza si el micutilor jucatori mult succes.

Romania a obtinut ieri calificarea la EURO 2016, iar Budescu & Co viseaza la un turneu final cat mai bun. Acelasi vis il impartasesc si pustii Academiei Hagi, insa nu la EURO, ci la "Mondialul" din Maroc. Cupa Natiunilor Danone este cel mai mare si important eveniment fotbalistic pentru juniori de 10-12 ani.

"Pustii de 12 ai de la Academia Hagi vor juca saptamana viitoare pentru Romania la mondialul Danone Nations Cup, din Maroc.

Ei au castigat Cupa Hagi Danone in vara si participa alaturi de alte 31 de tari la cea mai mare competitie de fotbal pentru copii. Le urez mult succes micilor fotbalisti si sper sa vina cu un rezultat mare din Marrakech"
, a scris Dan Petrescu.

Pustii de 12 ai de la Academia Hagi vor juca saptamana viitoare pentru Romania la mondialul Danone Nations Cup, din...

Posted by Dan Petrescu on Monday, October 12, 2015

Vezi pe www.sport.ro/cupa-hagi-danone-2015 prezentarile tuturor pustilor care vor merge la Cupa Natiunilor Danone

Mai multe despre Cupa Hagi Danone si Cupa Natiunilor Danone

Web: www.cupahagidanone.ro si www.danonenationscup.com
Facebook: www.facebook.com/cupahagidanone & www.facebook.com/danonenationscup

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies