Cupa Hagi Danone 2015

SUPER VIDEO | Pustii Academiei Hagi au imprumutat ritualul vikingilor de la Rosenborg. Cum se incurajeaza inaintea meciurilor

Pustii Academiei Hagi joaca pentru Romania la cea mai mare competitie din lume dedicata juniorilor de 10-12 ani, Cupa Natiunilor Danone (LIVE BLOG AICI).

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Octombrie 2015, 23:13
Data actualizarii: Duminica 25 Octombrie 2015, 23:27

Micii fotbalisti ai Academiei Hagi nu au reusit sa prinda tabloul principal al Cupei Natiunilor Danone 2015, cea mai mare competitie din lume dedicata copiilor de 10-12 ani, dar au trait experiente de neuitat in Maroc. Acestia s-au duelat in grupe cu Indonezia, Canada si China si doar ghinionul a facut ca echipa noastra sa rateze calificarea. 

Romania a terminat la egalitate de puncte (5) cu Indonezia si Canada, dar cele doua adversare au mers pe tabloul principal al optimilor gratie golaverajului mai bun.

Reprezentanta noastra nu a parasit insa definitiv competitia si a mai jucat pe tabloul inferior cu Italia, Anglia, Senegal si Coreea de Sud, inregistrand doua victorii si doua infrangeri.

Pe langa meciurile jucate, pustii au avut si sansa unor experiente unice (GALERIE FOTO AICI).

Chiar daca nu au reusit sa se lupte pentru trofeu, micii fotbalisti au impresionat in Maroc. Acestia s-au facut remarcati prin meciurile bune si prin tehnica lor. De asemenea, jucatorii Academiei Hagi s-au facut cunoscuti prin "ritualurile" efectuate.

Asa se intra pe teren! Sigur batem Italia dupa momentul asta. :) Succes, baieti!#DNC2015 #credeinvisultau

Posted by Cupa Hagi Danone on Saturday, October 24, 2015
CITESTE SI

Modifică setările cookies