Cupa Natiunilor Danone 2015 Academia Hagi Cupa Danone Cupa Hagi Danone 2015

Maroc, VENIM! Academia Hagi joaca pentru Romania la Cupa Natiunilor Danone si viseaza la inca un parcurs de senzatie, dupa cel de anul trecut. Ce au facut pustii in Brazilia

Academia Hagi reprezinta Romania la Cupa Natiunilor Danone 2015, acolo unde se va lupta cu cele mai bune echipe din inca 31 de state - intre care si Argentina, Brazilia, Anglia, Franta, Germania ori Olanda.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 August 2015, 18:00
Data actualizarii: Marti 01 Septembrie 2015, 11:26

Au ramas mai putin de doua luni pana la debutul celei mai importante competitii dedicate copiilor de pana in 12 ani, Cupa Natiunilor Danone urmand sa ia startul in acest an tocmai in Maroc.

La turneul final vor participa 32 de echipe din tot atatea tari, Argentina, Brazilia, Franta, Germania ori Portugalia fiind nelipsite.

Romania va fi si ea reprezentanta la cea mai tare competitie internationala dedicata copiilor de pana in 12 ani, Academia Hagi urmand sa ia drumul Africii, dupa ce a castigat faza nationala in luna mai.

Academia Hagi, care a castigat finala fazei nationale fara drept de apel, scor 5-0 in fata lui Dinamo Bucuresti, joaca pentru al doilea an consecutiv la turneul final al Cupei Natiunilor Danone, avand un obiectiv maret.

Clasata pe locul 6 anul trecut, in Brazilia, Academia Hagi merge in Maroc cu ganduri mari, gata de bataliile cu reprezentantele altor 31 de de pe intreg Globul.

Locul 6 din 32, in 2014

Academia Hagi a reusit la Cupa Natiunilor Danone 2014 cea mai buna performanta obtinuta de Romania, clasandu-se pe locul 6.

Tinerii fotbalisti antrenati de Constantin Falina au avut un parcurs de senzatie pana in faza sferturilor, unde au dat de echipa care avea chiar sa ridice trofeul pe Arena Corinthians din Sao Paolo.

Romania a castigat grupa la pas, invingand Tunisia (3-0), Irlanda (1-0) si Germania (2-0).

Pentru pustii romani a urmat un meci cu Italia, in care au reusit sa se impuna cu 2-0.

Cu patru victorii la rand si un golaveraj de 8:0, Romania n-a reusit totusi sa se impuna in fata celei mai bune echipe de la turneul final al Cupei Natiunilor Danone. Japonia a invins Romania cu 3-0.

Totusi, pustii Academiei Hagi au plecat din Brazilia cu capetele sus, dupa ce au mai jucat inca doua meciuri si s-au clasat pe locul 6. Romania a invins cu 3-1 Indonezia a pierdut, scor 0-1, cu Arabia Saudita la mondialul destinat copiilor sub 12 ani.

Clasamentul final al Cupei Natiunilor Danone 2014

Cele 32 de tari participante la Cupa Natiunilor Danone 2015

Algeria, Argentina, Australia, Belgia, Brazilia, Bulgaria, Canada, China, Egipt, Anglia, Franta, Germania, Ungaria, Indonezia, Italia, Japonia, Mexic, Maroc, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Arabia Saudita, Senegal, Africa de Sud, Coreea de Sud, Spania, Elvetia, Tunisia, Emiratele Arabe Unite, Statele Unite ale Americii

Mai multe despre Cupa Hagi Danone si Cupa Natiunilor Danone

Web: www.cupahagidanone.ro si www.danonenationscup.com
Facebook: www.facebook.com/cupahagidanone & www.facebook.com/danonenationscup

#credeinvisultau :)

Modifică setările cookies