Cupa Hagi Danone 2015

Gica Hagi lucreaza la o noua echipa de TALENTE si isi trimite pustii la cea mai mare competitie internationala: "Credeti in visul vostru"

Vezi pe www.sport.ro/cupa-hagi-danone-2015 prezentarile tuturor pustilor care vor merge la Cupa Natiunilor Danone

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Octombrie 2015, 16:09
Data actualizarii: Sambata 17 Octombrie 2015, 16:29

Gica Hagi, "regele" fotbalului romanesc, nu are doar un succesor, pe Ianis, insa vrea sa dea sportului cat mai multi pusti talentati. Iar Academia Hagi produce din plin talente, talente care ajung acum sa reprezinte Romania la nivel international.

Generatia 2003 a Academiei Hagi se pregateste in aceste zile pentru cea mai mare competitie internationala dedicata copiilor de 10-12 ani, formatia antrenata de Ionut Mihu urmand sa ia drumul Marocului pentru turneul finala l Danone Nations Cup, care va debuta pe 23 octombrie.

Inainte ca pustii sa decoleze spre Marrakech, Gica Hagi le-a transmis si el un mesaj.

"Grupa de copii nascuti in 2003 a Academiei va juca pentru Romania la Danone Nations Cup, cel mai mare turneu mondial de fotbal pentru copiii sub 12 ani.

Competitia are loc in Maroc, iar castigatorii din iunie de la Cupa Hagi Danone sunt in grupa cu Indonezia, China si Canada. Meciurile incep vineri, 23 octombrie.

Succes, copii! Credeti in visul vostru! Hai, Romania", a scris Gica Hagi pe Facebook.

Grupa de copii nascuti in 2003 a Academiei va juca pentru Romania la Danone Nations Cup, cel mai mare turneu mondial de...

Posted by Gheorghe Hagi on Friday, October 16, 2015

Academia Hagi reprezinta Romania la Cupa Natiunilor Danone 2015, acolo unde se va lupta cu cele mai bune echipe din inca 31 de state - intre care si Argentina, Brazilia, Anglia, Franta, Germania ori Olanda. Foste glorii ale Romaniei, dar si actuali internationali sunt alaturi de micutii jucatori, iar noi te invitam si pe tine sa o faci! Scrie in zona de comentarii mesajul tau pentru micii fotbalisti.

Mai multe despre Cupa Hagi Danone si Cupa Natiunilor Danone

Web: www.cupahagidanone.ro si www.danonenationscup.com
Facebook: www.facebook.com/cupahagidanone & www.facebook.com/danonenationscu

Modifică setările cookies