Constelatia celor 12 | E mic, dar musca rau! Pustiul ROMAN care promite sa rupa plasele adversarelor de la Cupa Natiunilor Danone: VIDEO

Constelatia celor 12 | E mic, dar musca rau! Pustiul ROMAN care promite sa rupa plasele adversarelor de la Cupa Natiunilor Danone: VIDEO

Ei sunt pustii care vor sa faca Romania MARE la Cupa Natiunilor Danone. Daca in primul episod vi l-am prezentat pe Razvan Tanasa, tanarul care se inspira de la Messi pentru a conduce Romania spre succes, astazi vine randul partenerului din atac - George Dragomir

Constelatia celor 12. Academia Hagi si Cupa Hagi Danone ne propun sa ne cunoastem viitorii campioni, inaintea turneului final al Cupei Natiunilor Danone, care va avea loc in luna octombrie, in Maroc.

Dupa ce am vazut in primul episod de ce este in stare pustiul Razvan Tanasa, cel mai bun jucator al fazei locale a Cupei Hagi Danone in 2015, astazi avem ocazia sa il vedem si pe partenerul acestuia din ofensiva, totodata si golgheterul turneului care a adunat cele mai bune echipe din tara noastra.

George Dragomir are 12 ani si joaca la Academia Hagi din 2012. Poreclit "Crevetel", George este atacant si a iesit golgheterul Cupei Hagi Danone, cu 5 goluri marcate in cele mai importante faze ale competitiei - semifinala si finala castigata cu 5-0 in fata lui Dinamo.

George n-a marcat niciun gol in faza grupelor, dar si-a luat revansa cu o "dubla" in semifinale si un hat-trick in finala impotriva lui Dinamo.

Fan infocat al Realului si al lui Ronaldo, George face cuplu in ofensiva echipei care va reprezenta Romania la Cupa Natiunilor Danone, din Maroc, cu Razvan Tanasa.

"Pentru mine, Cupa Hagi Danone reprezinta un vis. Si cred in sansa mea de a deveni un mare fotbalist" - George Dragomir
 

Campionii viitorului merg la mondialul puștilor.Academia Hagi va juca pentru România la Cupa Națiunilor Danone, din Maroc, în luna octombrie.George Dragomir are 12 ani și joacă la Academia Hagi din 2012.Este atacant și a ieșit golgheterul Cupei Hagi Danone, cu 5 goluri marcate. În faza grupelor n-a marcat niciun gol, dar și-a luat revanșa cu o "dublă" în semifinale și un hat-trick în finala împotriva lui Dinamo, câștigată cu 5-0.Porecla lui George este "Crevețel", este fan Real Madrid și idolul lui e portughezul Cristiano Ronaldo.Cei 12 copii-minune ai Academiei Hagi merg la Danone Nations Cup să obțină o performanță mai bună decât a colegilor mai mari cu un an, care anul trecut au terminat pe locul 6. Ce șanse crezi că au?#DNC2015 #credeinvisultau

Posted by Cupa Hagi Danone on Monday, August 17, 2015

Si tu joci fotbal? Ori esti parinte si ai un copil care iubeste fotbalul si e la fel de talentat ca pustii care ne vor reprezenta la Cupa Natiunilor Danone? Trimite-ne AICI un clip cu el, iar la anul poate avea si el sansa de a intra in Constelatia celor 12.

Citeste AICI mai multe despre Cupa Natiunilor Danone 2015.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înșelăciunea legală prin care mai mulți bătrâni au ajuns să fie executați silit. Cum acționează escrocii
BRAT
Modifică setările cookies