Constelatia celor 12 | Are 12 ani si si-a petrecut jumatate din viata pe terenul de fotbal. Pustiul roman care se inspira de la Messi pentru a face Romania MARE

Constelatia celor 12 | Are 12 ani si si-a petrecut jumatate din viata pe terenul de fotbal. Pustiul roman care se inspira de la Messi pentru a face Romania MARE

Ei sunt pustii care vor sa faca Romania MARE la Cupa Natiunilor Danone. In primul episod vi-l prezentam pe Razvan Tanasa, tanarul care se inspira de la Messi pentru a conduce Romania spre succes.

Academia Hagi si Cupa Hagi Danone ne propun sa ne cunoastem viitorii campioni, inaintea turneului final al Cupei Natiunilor Danone, care va avea loc in luna octombrie, in Maroc.

Prima mare promisiune a Academiei Hagi este Razvan Tanasa, atacant in varsta de 12 ani si 5 luni care si-a petrecut deja jumatate din viata pe terenul de fotbal.

Razvan evolueaza pe postul de atacant stanga, il are ca idol pe nimeni altul decat cvadruplul castigator al Balonului de Aur Leo Messi si tine cu Real Madrid.

Poreclit "Ciusca" de colegi, Razvan este varful de lance cu care reprezentanta Romaniei va ataca turneul final al Cupei Natiunilor Danone, la care noua generatie de reprezentanti vrea sa obtina o clasare mai buna decat cea de anul trecut - locul 6 in Brazilia.

"Cred in visul meu de a deveni un mare fotbalist" - spune pustiul care a fost declarat cel mai bun jucator al fazei nationale.
 

Să ne cunoaștem campionii! :)Academia Hagi va juca pentru România la Cupa Națiunilor Danone, din Maroc, în luna octombrie. Răzvan Tănasă are 12 ani și este de 5 ani la Academia Hagi. Joacă atacant și a fost declarat cel mai bun jucător al Cupei Hagi Danone 2015. "Ciușcă", așa cum îi spun colegii, ține cu Real Madrid, dar jucătorul lui preferat e Messi.Anul trecut, tot Academia Hagi ne-a reprezentat la mondialul puștilor, în Brazilia, unde a terminat pe locul 6.Ce credeți că se va întâmpla la ediția din acest an a Danone Nations Cup Official Page?#DNC2015 #credeinvisultau

Posted by Cupa Hagi Danone on Monday, August 10, 2015
Cupa Natiunilor Danone se disputa in Maroc

Cupa Natiunilor Danone este cea mai mare competitie din lume destinata copiilor cu varste cuprinse intre 10 si 12 ani. La turneul final vor juca reprezentantele a 32 de tari, intre care si Argentina, Brazilia, Anglia, Franta, Germania ori Spania.

Romania va fi reprezentata de Academia Hagi, care a castigat cea de-a sasea editie a Cupei Hagi Danone pe 1 iunie, dupa ce a invins Dinamo cu scorul de 5-0 in finala.

Academia Hagi va reprezenta Romania pentru a doua oara la turneul final al Cupei Natiunilor Danone, dupa ce generatia de pusti nascuti in 2002 a obtinut locul 6 la editia disputata in Brazilia.

Si tu joci fotbal? Ori esti parinte si ai un copil care iubeste fotbalul si e la fel de talentat ca pustii care ne vor reprezenta la Cupa Natiunilor Danone? Trimite-ne AICI un clip cu el, iar la anul poate avea si el sansa de a intra in Constelatia celor 12.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies