Constelatia celor 12 | Dribleaza ca Neymar si e gata pentru un nou turneu final. Pustiul care, la doar 12 ani, impresioneaza  pe terenul de fotbal

Constelatia celor 12 | Dribleaza ca Neymar si e gata pentru un nou turneu final. Pustiul care, la doar 12 ani, impresioneaza  pe terenul de fotbal

Ei sunt pustii care vor sa faca Romania MARE la Cupa Natiunilor Danone. Dupa Razvan Tanasa si George Dragomir, in episodul al treilea aveti ocazia sa-l cunoasteti pe Ionut Tudori.

Constelatia celor 12. Academia Hagi si Cupa Hagi Danone ne propun sa ne cunoastem viitorii campioni, inaintea turneului final al Cupei Natiunilor Danone, care va avea loc in luna octombrie, in Maroc.

In cel de-al treilea episod vedem de ce este capabil Ionut Tudori, pustiul care completeaza ofensiva cu care, speram noi, Romania va ajunge in fazele finale ale competitiei. Ionut face echipa cu Razvan Tanasa si George Dragomir, pusti pe care i-ati putut vedea in cele doua episoade precedente (AICI si AICI).

Ca si ceilalti parteneri din ofensiva, Ionut are 12 ani si crede in visul sau. Participant pentru a doua oara la Cupa Natiunilor Danone, dupa ce anul trecut a facut parte din echipa care a obtinut cea mai buna performanta a Romaniei de pana acum (locul 6 la turneul din Brazilia), Ionut este unul dintre jucatorii care au contribuit decisiv la victoria din cadrul turneului disputat la nivel national.

Ionut Tudori a inscris unul dintre cele 5 goluri date de Academia Hagi in poarta lui Dinamo, invictoria din primavara.

Idolul pustiului de 12 ani este Neymar si spera ca intr-o zi sa ajunga la fel de bun.

 

Danone Nations Cup, marea provocare pentru micii campioni ai Romaniei.Academia Hagi va juca pentru România la Cupa Națiunilor Danone, din Maroc, în luna octombrie.Ionut Tudori are 12 ani si, desi joaca de numai un an la Academia Hagi, nu e la primul turneu mondial Danone. A participat si anul trecut in Brazilia, impreuna cu grupa de copii cu un an mai mari decat el, unde a obtinut cel mai bun rezultat din istoria participarilor Romaniei - locul 6.Este atacant și a marcat unul dintre golurile finalei Cupei Hagi Danone din acest an, meci castigat cu 5:0 de grupa 2003 a Academiei Hagi impotriva lui Dinamo.Ionut Tudori este poreclit "Tuhoare" si e innebunit dupa fentele lui Neymar, dar tine cu echipa rivala a jucatorului brazilian - Real Madrid.Am vazut aici, pana acum, 3 dintre cei 12 pusti talentati care ne vor reprezenta la mondialul copiilor din Maroc. Cine v-a placut cel mai mult? Razvan, George sau Ionut?#DNC2015 #credeinvisultau

Posted by Cupa Hagi Danone on Monday, August 24, 2015

Si tu joci fotbal? Ori esti parinte si ai un copil care iubeste fotbalul si e la fel de talentat ca pustii care ne vor reprezenta la Cupa Natiunilor Danone? Trimite-ne AICI un clip cu el, iar la anul poate avea si el sansa de a intra in Constelatia celor 12.

Citeste AICI mai multe despre Cupa Natiunilor Danone 2015.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Timișoara intră în carantină pentru 14 zile. Oamenii vor ieși doar cu declarație, mall-urile se închid în weekend
BRAT

Modifică setările cookies