tavi popescu FCSB Gigi Becali Sabin Ilie Conference League

„Se duce grav în jos!” Un fost jucător al Stelei, contrariat de forma slabă prin care trece una dintre „perlele” lui Becali

FCSB a pierdut primul duel din grupele Conference League, 3-1 cu West Ham, însă echipa a arătat bine până în minutul 69, când englezii au restabilit egalitatea.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Septembrie 2022, 17:26
Data actualizarii: Vineri 09 Septembrie 2022, 18:43

Sabin Iliei, fost jucător al „roș-albaștrilor” în anii '90, i-a lăudat pe Edjouma, Dawa și Cordea pentru evoluțiile din meciul cu englezii, însă a rătat cu degetul către alțti doi jucători, care au dezamăgit.

Oaidă și Tavi Popescu nu au reușit să se ridice la nivelul așteptărilor, iar Sabin Ilie spune despre cel din urmă că „se duce grav în jos”.

Sabin Ilie, dezamăgit de forma lui Tavi Popescu

„Edjouma, Dawa și Cordea. Pentru cei din apărare e infernal să stai sub presiune 90 de minute, la fiecare fază. Dar s-au descurcat bine, în ciuda înfrângerii. Iar marcatorul a fost un jucător foarte dinamic, fără frică, s-a implicat în duelurile 1 la 1, a depus mult efort.

E clar că lui nu-i convine tipul de tactică abordat la Londra de FCSB. N-are viteză, îi trebuie un gen de joc în care echipa ține de minge, primește multe centrări. N-a fost cazul cu West Ham. Are ceva din șiretenia lui Inzaghi, dar era complicat să iasă în evidență aseară.

Oaidă și Popescu au fost din alt film. Sunt uimit de căderea lui Tavi. Nu-l cunosc, nu știu ce gândește, n-am idee ce se întâmplă în interior, dar, privind de la distanță, e inexplicabilă conversia lui de la jucătorul promițător din sezonul trecut la cel prăbușit acum.

Mă gândeam că anul ăsta sparge tot! Că-și va îmbunătăți prestațiile meci de meci. Dar, în loc s-o ia în sus, se duce grav în jos. N-o spun cu nicio răutate, asta e însă realitatea. Asta vedem. La Londra a intrat cu frică, s-a citit pe el lipsa de experiență”, a spus Sabin Ilie, potrivit Playsport.

FCSB va juca pe 15 septembrie cu Anderlecht la Bucureşti, de la ora 22:00. Meciul va putea fi urmărit în direct la PRO TV și pe VOYO. Cele mai tari faze vor putea fi revăzute pe SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!