VIDEO EXCLUSIV „Asta mă impresionează cel mai mult!” Momentul care l-a marcat pe Gigi Becali în duelul cu Dunajska Streda

FCSB a câștigat și returul cu Dunajska Streda, scor 1-0, și și-a obținut „biletul” pentru play-off-ul UEFA Europa Conference League. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 12 August 2022, 07:53
Data actualizarii: Vineri 12 August 2022, 07:58

Singurul gol al partidei de pe Arena Națională a fost marcat de Andrei Cordea, care a mărit avantajul echipei sale la general, scor 2-0, după golul marcat de Joonas Tamm în meciul tur. Astfel, FCSB s-a apropiat „la un pas” de grupele UEFA Europa Conference League, care sunt și obiectivul principal al echipei în acest sezon. 

Gigi Becali, impresionat de publicul de pe Arena Națională 

Gigi Becali a vorbit la PRO Arena după finalul meciului, arătându-se impresionat de spectacolul din tribune. Patronul vicecampioanei a remarcat prezența numeroasă a publicului și atmosfera pe care aceștia au reușit să o facă pe durata întregii partide. 

40.457 de spectatori au mers pe Arena Națională pentru a susține echipa, atmosfera fiind una incendiară. Fanii au cântat pe toată desfășurarea partidei, iar aproape de final au oferit un moment cu totul special. În minutul 90, fanii și-au scos telefoanele, au aprins lanternele și au început să cânte la unison, până la finalul partidei. 

Întrebat și despre revenirea pe stadion, Gigi Becali a dezvăluit că în momentul în care echipa sa va fi calificată în grupele Conference League se va întoarce la meciuri, după o absență de mai bine de doi ani. 

„Cel mai mult mă impresionează publicul ăsta. Începem iar să facem ca pe vremuri, deși nu suntem într-o fază avansată a competiției, după aia, când o să fim în grupe. (n.r. dacă revine pe stadion) Vin acolo, când nu mai am niciun fel de emoții, ce se întâmplă, se întâmplă”, a declarat Gigi Becali.

VIDEO Rezumatul meciului FCSB - Dunajska Streda 

Modifică setările cookies