VIDEO ”Toți sunt înnebuniți după Ermal Krasniqi de la CFR Cluj”. Cinci echipe din Serie A și una din La Liga îl au acum pe listă!

Ermal Krasniqi CFR Cluj Conference League Lazio Serie A Conference League
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Februarie 2023, 12:35
Data actualizarii: Sambata 18 Februarie 2023, 12:37

Fotbalistul din Kosovo a impresionat în meciul din Conference League, Lazio - CFR Cluj 1-0 pe ”Stadio Olimpico”.

Prestația foarte bună a mijlocașului ofensiv kosovar Ermal Krasniqi de la CFR Cluj din play-off-ul pentru optimile Conference League, 0-1 cu Lazio Roma pe ”Stadio Olimpico”, i-a făcut pe italieni să se intereseze de fotbalistul recent achiziționat de campioana României.

”Tuttosport scrie că toți sunt înnebuniți după Krasniqi. A atras atenția tuturor joi seară, în Conference League. Iar acum toată lumea se întreabă: cine este Krasniqi? 

După cum a explicat Tuttosport, după prestația memorabilă pe care a avut-o în Europa împotriva lui Lazio, CFR Cluj a primit o multitudine de telefoane pentru noul joker ofensiv sosit în ianuarie. 

Sassuolo, Udinese, Genoa, Fiorentina, Torino și Mallorca, pe urmele lui Ermal Krasniqi

Probabil că clubul românesc se va bucura de mica sa bijuterie doar pentru o perioadă scurtă de timp încă, deoarece oficiali de la Sassuolo, Udinese, Genoa, Fiorentina și Mallorca au rămas fără cuvinte. 

Chiar și Torino-ul lui Juric ar fi remarcat numele tânărului kosovar, având în vedere capacitatea de dribling a lui Krasniqi și abilitățile sale de asistent și de finalizator. Pe de altă parte, un asemenea talent la un asemenea preț este o afacere prea suculentă pentru a o rata”, a explicat Tuttomercatoweb.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!