EXCLUSIV „Aștept să o bat pe FCSB!” Iftime le-a pus gând rău roș-albaștrilor: „A dat gol FCSB la Botoșani și s-a bucurat tot stadionul!” 

Finanțatorul Botoșaniului a vorbit în direct la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 August 2022, 11:55
Data actualizarii: Marti 16 August 2022, 12:40

FCSB a câștigat cu emoții ultimul meci din Superligă, 3-2 cu Chindia Târgoviște. În superioritate numerică, elevii lui Nicolae Dică (42 ani) au fost conduși cu 0-2 la pauză, ca în minutul 59 să fie 3-2 pentru roș-albaștri, grație golurilor lui Andrei Cordea (23 ani), cu o dublă, și Joonas Tamm (30 ani). 

Pentru FCSB urmează o săptămână dificilă. Va juca cu Viking, în playoff-ul UEFA Conference League, joi, de la 21:30, în direct pe PRO TV și VOYO, ca duminică să se deplaseze la Botoșani pentru a se duela cu liderul campionatului, de la 21:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro.

Valeriu Iftime așteaptă și el cu interes meciul cu vicecampioana României și a ținut să clarifice încă o dată, în direct la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena, că echipa sa nu a menajat-o și nu o va menaja niciodată pe FCSB, în ciuda zvonurilor din spațiul public. 

Valeriu Iftime: „Pot să-i spun eu lui Boli să fie mai cuviincios cu FCSB-ul?” 

„În orice caz, dacă aștept ceva plăcut e să o bat pe FCSB. Nu din o dorință absolută de a bate FCSB-ul, ci din a mai limpezi foarte mulți guralivi care spun că eu cu domnul Becali nu știu ce filosofii aranjăm în ultimii 5 ani. 

Nu poți să-i spui unui jucător: 'Haide să jucăm mai ușor cu ăștia'. Noi jucăm amical în jurul blocului, de la 7 ani până la 40-50 de ani când joci fotbal vrei să câștigi și îți vine să plângi. Dar cu o echipă cu pretenții, pe care o vede o țară întreagă. La mine sunt fotbaliști care au venit să joace bine și să poată pleca. Jucătorii străini care vin la mine chiar dau totul. Pot să-i spun eu lui Boli să fie mai cuviincios cu FCSB-ul? E o glumă mai mult decât proastă. E o temă pe care mulți răutăcioși cu FCSB-ul o spun pentru a face un rău, ca un cățel care latră și nu poate să te muște și face ceva să te aranjeze. 

Cred că va fi un meci extraordinat de frumos cu FCSB. Îmi amintesc că în trecut, a dat FCSB-ul gol și s-a bucurat tot stadionul (n.r. râde)”, a declarat Valeriu Iftime la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Ora Exactă în Sport este în direct pe PRO Arena, de luni până vineri de la 9:30 la 12:30, și în week-end de la 10:00 la 12:30.

Modifică setările cookies