VIDEO EXCLUSIV Slavia Praga - CFR Cluj 0-1 | „Le dau voie să bea o bere!” Dan Petrescu, fericit după reușita din Cehia

CFR Cluj s-a impus pe teren advers, în Cehia, împotriva Slaviei Praga, scor 1-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 00:45
Data actualizarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 07:59

La flash-interviul de după meci, Dan Petrescu a arătat fericit și a vorbit despre evoluția echipei sale. Totodată, antrenorul din Gruia a evidențiat faptul că tuturor echipelor le va fi greu pe terenul Slaviei Praga.

Dan Petrescu: „Le dau voie să bea o bere”

„Exact ce am zis înainte de meci - trebuie să avem un portar inspirat, să avem puțin noroc, am ținut doi atacanți, chiar dacă au venit peste noi și ne-au dominat. 

În opinia mea, nu știu dacă a câștigat cineva aici la Praga, cred că doar Barcelona. Pentru mine, victoria asta e mai mare și decât cea cu Celtic, pentru că adversarul mi s-a părut fantastic. Un joc excelent. Mi se pare că este jumătate de minune această victorie, care ne face, nu ne face, să intrăm și noi în calcule pentru calificare. 

Am pierdut nemeritat cu Sivasspor, astăzi am câștigat cu noroc. Oricine vine aici câștigă doar cu noroc. 

După meciul cu Ballkani când am zis că rezultatul e bun, foarte multă lume a fost supărată, și pe la club și prin ziare. Fotbalul din Kosovo, din păcate pentru noi, a luat-o în fața României. Asta e realitatea. S-au dus să dea 4 goluri în deplasare la Siva, e o victorie fantastică pentru ei. Va pune probleme tuturor echipelor.

Spiritul de echipă a fost foarte bun. Nu știu cum puteai să câștigi altfel aici, pentru că jucătorii lor au un joc de atac fantastic. Mă bucur foarte mult, am făcut multe lucruri bune la CFR, dar știți și voi cum e: la prima înfrângere se uită. Eu sunt mulțumit de munca mea și îmi văd de treaba mea în continuare.

Nu vreau să vorbesc de alte echipe. Mă concentrez doar la CFR. Cred că nu e nicio grupă așa strânsă ca a noastră. În opinia mea, favorită certă este clar Slavia. 

Au voie să bea o bere (n.r. băieții). Eu nu beau bere, o să beau ceai.”, au fost cuvintele lui Dan Petrescu după meci.

Slavia Praga - CFR Cluj 0-1

Chiar dacă a câștigat meciul cu Slavia Praga, CFR Cluj a rămas pe ultimul loc în grupa de Conference League. Toate cele patru echipe sunt la egalitate, cu câte patru puncte.

Pentru CFR Cluj urmează returul cu Slavia, programat joia viitoare, de la 19:45, pe PRO ARENA și VOYO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies