VIDEO Risto Radunovic scoate jokerul pe masa de joc. A știut cum să-i pună pe contre-pied pe bulgari

Fundașul stânga al echipei lui Elias Charalambous a abordat mai multe subiecte înainte de debutul FCSB-ului în Europa, miercuri de la 20:30, în deplasare, la Sofia, cu TSKA 1948.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 25 Iulie 2023, 18:31
Data actualizarii: Marti 25 Iulie 2023, 20:53

Risto Radunovic, unul dintre jucătorii determinanți ai FCSB-ului, a vorbit marți seară, într-o conferință de presă, despre partida tur cu CSKA.

Risto, discurs de finețe

Muntenegreanul, un tip cu personalitate puternică, a știut la conferința de presă de marți cum să îi laude pe bulgari și adopte o atitudine elegantă, tocmai pentru a le da "speranțe" adversarilor. 

Cum adversarii s-au uitat la discursul lui Radunovic, fundașul stânga a vorbit doar despre... calități când s-a adus în discuție tema avantajelor FCSB-ului.

Iată ce a zis internaționalul muntenegrean, unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din Superliga.

DESPRE CEI MAI PERICULOȘI JUCĂTORI AI LOR - CSKA joacă un fotbal direct, un fotbal bun. Au câștigat două meciuri. E o echipă bună, care joacă un fotbal direct, sănătos. Au jucătorii de atac foarte buni, sunt foarte puternici în benzi, dar noi avem calitățile noastre și sunt încrezător în echipa mea.

DESPRE MECI - Ăsta e cel mai important meci al sezonului, începutul de preliminarii europene. Avem nevoie de un meci bun, de un meci în care să facem 90 de minute, nu 45 sau 60. Avem nevoie de un meci defensiv perfect.

DESPRE ÎNCREDERE - Primele meciuri ne-au dat speranțe că suntem pe drumul cel bun, dar fiecare meci are istoria lui. În Europa e altceva. Trebuie să tratăm foarte serios și să facem tot posibilul pentru un rezultat bun mâine.

CSKA - FCSB e miercuri, de la 20:30

FCSB și CSKA 1948 Sofia vor juca, în dublă manșă, în turul secund din Conference League, a treia competiție intercluburi ca valoare din Europa. Turul va avea loc pe 26 iulie la Sofia (20:30, LIVE BLOG pe www.sport.ro), în timp ce manșa secundă se va disputa pe 3 august.

UEFA a organizat luni, 24 iulie, tragerea la sorți pentru turul 3 preliminar al UEFA Europa Conference League. Astfel, în eventualitatea calificării în faza următoare a competiției, FCSB sau CSKA 1948 Sofia vor întâlni echipa daneză FC Nordsjælland. Partida tur ar urma să se dispute la București sau Sofia, pe 10 august, în timp ce manșa secundă ar trebui să se joace la Farum, pe 17 august

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!